Suna putin ciudat, nu? Desi pare o combinatie nepotrivita la prima vedere, ea este foarte buna la gust.
Cum se prepara pastele cu mazare si sos de hrean cu smantana?
Ingrediente:
- 3 sferturi de punga de paste, de care iti plac;
- 200 grame de mazare congelata;
- o lingura ulei masline;
- un piept de pui fiert cu putina sare si taiat cuburi;
- o lingurita de hrean ras;
- 3 linguri de smantana pentru gatit;
- o jumatate lingurita zahar;
- putin suc lamaie sau otet;
- o legatura de patrunjel, tocata;
- sare si piper.
Mod de preparare:
1. Fierbe pastele al dente, cat scrie pe pachet. Adauga in timp ce fierb putina sare.
2. Cu 2-3 minute inainte ca pastele sa fie fierte, adauga mazarea in vasul in care fierb.
3. Amesteca intr-o cana hreanul cu smantana, zaharul, lamaia sau otetul si putina sare.
4. Scurge apa si pune pastele si mazarea intr-o tigaie de teflon cu uleiul de masline. Adauga peste ele bucatile de pui, amestecul de hrean si patrunjelul. Amesteca-le bine la foc mic pret de 1 minut cat sa se incalzeasca toata mancarea uniform. Adauga si piper cat iti place.
Pofta buna!
Sursa foto: goodtoknow.co.uk
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves