Pastele ne scot mereu din incurcatura cand nu avem chef de gatit, dar totusi trebuie sa preparam ceva. O reteta delicioasa de paste, rapid de preparat, este cea cu sparanghel, oua si parmezan.
Cum se prepara?
Ingrediente:
- 300 grame de penne;
- 2 linguri ulei de masline;
- 3 catei de usturoi zdrobiti;
- 100 grame parmezan ras;
- 2 oua;
- 250 grame sparanghel;
- 2 linguri seminte de pin;
- busuioc sau patrunjel pentru ornat.
Mod de preparare:
1. Fierbe pastele in functie de instructiunile de pe pachet. Cu 3-4 minute inainte sa se faca, adauga si sparanghelul.
2. Scoate pastele si sparanghelul intr-un vas, apoi taie sparanghelul in bucati mai mici.
3. Pune uleiul la incins intr-o tigaie, adauga usturoiul si lasa-l 2 minute. Ai grija sa nu se arda.
4. Amesteca ouale intr-un vas impreuna cu jumatate din parmezanul ras.
5. Pune pastele si sparanghelul in tigaie, adauga si ouale. Amesteca pana cand se fac ouale.
6. La sfarsit, orneaza cu parmezanul ramas, semintele de pin si patrunjelul.
Pofta buna!
Sursa: recipes.sainsbury.co.uk.
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves