Daca aveti ocazia sa cumparati pastrav proaspat, preparati-l la cuptor, este foarte bun.
Ingrediente:
- 3-4 pastravi curatati;
- cimbru proaspat;
- 4 linguri de ulei de masline;
- 2 lamai;
- cateva frunze de dafin.
Mod de preparare:
Spalati bine pestele, ungeti-l bine prin exterior si interior cu o pasta din cimbru, sare si ulei de masline. Taiati lamaile felii cat mai groase si puneti-le pe tava unde ati asezat si pestele. Presarati cateva frunze de dafin, dupa care bagati-l la cuptor.
Pestele e gata cand este pielea crocanta. Ca sa se faca dureaza in jur de 15 minute.
Se serveste cu legume fierte sau cu orez.
Pofta buna!
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves