Pastravi cu smantana si nuci

Pastravii cu sos de smantana si nuci sunt o adevarata nebunie. Merita incercata!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ca sa pregatesti reteta ai nevoie de patru pastravi mai mari, ulei de masline, sare, piper proaspat macinat, 200 de grame de nuci macinate, putin cimbru, felii de lamaie, 150 de grame de smantana, zeama de la o lamaie.

Incepe prin a curata pastravii, unge-i cu ulei, pune sare si pipe. Pune in burta pestilor felii subtiri de lamaie si cimbru. Aseaza pestii intr-o tava unsa cu un strat foarte subtire de unt. Pune in tava un amestec facut dintr-o lingura de ulei, doua linguri de otet balsamic si trei-patru linguri de vin alb.

Pastravii se coc pentru 15-20 de minute. Cand sunt facuti serveste-i cu un sos facut din smantana, in care ai pus nucile macinate, sare si mult piper si sucul de la o jumatate de lamaie.

Serveste-i cu legume albe fierte (telina, dovlecei, cartofi sau conopida).

Tags:
pastrav
nuci
smantana
retete cu peste
calorii
retete rapide
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare