Patru exercitii care topesc celulita

Fitness 08.12.2012 Otilia Ignat

Lansam cu ceva vreme in urma o provocare doamnelor care ne urmaresc. Le indemnam sa aprinda lumina si sa se dezbrace in fata unei oglinzi mari apoi sa se studieze. Stim ca este o incercare curajoasa, dar credem ca acesta este primul pas pe care trebuie sa-l faci in razboiul pe care il duci impotriva celulitei. Identificarea zonelor cu probleme este prima etapa pentru a infrange acesta neplacuta si stresanta problema. Avem arme noi de ultima generatie: patru exercitii care topesc celulita.

Ce trebuie sa faci? Sa dovedesti vointa! Aproximativ 98% dintre femei sufera de aceasta problema. Celulita este un efect secundar al hormonilor feminini, nu depinde de greutatea coroporala si apare, aproape fara exceptie dupa 25 de ani.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ca sa nu mai lungim vorba, iata exercitiile, dar rasfoieste si micul tratat impotriva celulitei.

Primul exercitiu. Stai culcata pe spate, cu genunchiul stang indoit si cel drept ridicat, neindoit. Incordeaza abdomenul si fesierii si ridica-ti soldurile. Mentine doua secunde, ramanand incordat. Coboara si repeta cu celalalt picior. Abdomenul si soldurile trebuie sa se miste ca un tot unitar, in acelasi timp. Repeta de zece ori.

Al doilea exercitiu. Ia o pereche de greutati (de un kilogram fiecare) si tine-le in maini, pe langa corp. Fa un pas in fata cu piciorul drept si coboara-te, indoindu-l pe stangul pana ce genunchiul aproape ajunge pe sol. Apoi continua cu celalalt picior, facand cate repetari poti, dar cel putin zece cu fiecare picior.

Al treilea exercitiu. Tine greutatile in maini, cu mainile pe langa corp. Stai in fata unei bancute sau al unui stepper care este de inaltinea genunchiului si pune piciorul stang pe el. Ridica-te pe obiectul cu pricina, fara sa atingi cu talpa dreapta suprafata. Apoi coboara si continua cu piciorul celalalt. Fa cu ambele membre acelasi numar de repetari, dar cel putin zece.

Al patrulea exercitiu. Tine greutatile in maini, sprijinite usor pe coapse in fata. Tine picioarele departate usor. Indoaie genunghi, in timp ce te apleci usor in fata. Tine spatele drept. Genunchi trebuie sa fie indoiti usor pana cand simti tensiune in musculatura coapselor si in cea fesiera. ramai in pozitie doua-trei secunde apoi indreapta-te incet si reia miscarea de cel putin zece ori.

Aceste exercitii lucreaza foarte bine musculatura coapeslor, a bratelor si zona fesiera, adica exact locurile preferate de celulita. Excercitiul complet inseamna cira 15-20 de minute, scrie prevention.com. Trebuie precedat de o usoara incalzire si de cateva exercitii de intindere in final. Numarul repetarilor pleaca de la zece si poate creste de la o zi la alta pana la 20. Exercitiile trebuie realizate in fiecare zi, la inceput, iar dupa ce primele rezultate apar (in circa doua-trei saptamani), se poate trece la faza de intetinere, cand pachetul de exercitii care topesc celulita se repeta de doua-trei ori pe saptamana. Setul de exercitii se poate include in pachetul tau de fitness, dar trebuie executate grupat.

Cel mai bun leac impotriva celulitei

Astept sa-mi spui daca au cu adevarat rezultate. Eu le-am incerat si sunt foarte multumita. Primele rezultate vizibile au aparut dupa 10 zile. 

Tags:
Patru exercitii care topesc celulita
celulita
tratement impotriva celulitei
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare