Pere umplute

Iata cum prepar eu perele umplute. Dar, mai intai sa stii si de ce ai nevoie pentru o portie:

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

170 de grame crema de branza degresata,

120 ml iaurt degresat,

1 para scobita in interior, si taiata pe jumatate, pe care o stropesc cu suc de lamaie, ca sa nu-si schimbe culoarea,

2 prune uscate, fara samburi, taiata cubulete.

4 lingurite fulgi de migdale, ¼ de lingurita cu nucsoara macinata,

½ de lingurita coaja de lamaie,

¼ de lingurita cardamon macinat.

 

Cu o lingura pun prunele uscate in jumatatile de para, apoi le las in cuptorul cu microunde timp de 4 minute, la temperatura mare.

 

Dupa care, amestec iuartul cu nucsoara, coaja de lamaie si cardamonul. Pun crema de branza pe un platou si presar migdalele, cand perele is moi, le pun peste crema de branza si torn peste ele compozitia de iaurt si condimente.

 

Sa ai pofta!
 

Tags:
pere umplute
crema de branza degresata
iaurt degresat
suc de lamaie
fulgi de migdale
nucsoara
cardamon
coaja de lamaie
prune uscate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare