Peste copt in stil grecesc

Retete cu peste 07.03.2016

Imi place pestele, imi place Grecia, iar reteta de mai jos mi-a placut cat acestea doua la un loc. Este o reteta usoara ce se pregateste in maxim o ora si extrem de delicioasa. In plus, dupa ce am pregatit-o si am gustat-o m-am simtit minunat.

 
Peste copt in stil grecesc
 
Timp de preparare: 60 minute
2 portii
350calorii/portie
 
Ingrediente

 
5 cartofi mici (aproximativ 400 grame)
1 ceapa tocata julien
2 catei de usturoi tocati marunt
O jumatate de lingurita de oregano uscat sau proaspat
2 linguri ulei masline
O jumatate de lamaie
2 rosii marii taiate felii
2 bucatii de cod file fara piele (aproximativ 200 de grame)
O legatura de patrunjel tocat marunt
 
Mod de preparare:
 
Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune cartofii, ceapa, usturoiul, oregano si uleiul de masline intr-o tava de copt, adauga sare si pier si amesteca-le pe toate cu mana.
Pune-le la cuptor si lasa-le 15 minute. Scoate tava din cuptor, intoarce legumele si ma lasa-le apoi la copt inca 15 minute.
Adauga lamaia, rosiile si mai coace totul inca 10 minute, iar apoi pune pstele deasupra care nu mai trebuie sa stea la cuptor decat inca 10 minute.
Serveste totul cu patrunjel presarat deasupra.
 
Tags:
peste
copt
grecesc
reteta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare