Petrecerile pentru copii nu ar trebui facute oriunde

Dar ce sa fac daca sunt o persoana opinata ? Nu imi ramane decat sa imi exprim parerile. Nu ma intelegeti gresit ! Imi plac copiii intr-atat incat la momentul potrivit sunt gata sa fac unul, chiar daca nu am starea civila vazuta cu ochi buni de societate.


Gandurile mele de viitor se innegureaza insa cand vad ce poate face o ceata de pitici dupa o felie de tort. Se stie ca dulciurile ii fac hiperactivi si atunci cand devin hiperactivi in timp ce ne aflam in acelasi restaurant, in scopuri diferite, lucrurile pur si simplu incep sa scartaie. Ok, suport sunete cu frecventa inalta, dar cand nu vin de la copilul meu toleranta la astfel de tipete scade drastic.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Sa faca un pas in fata cel sau cea care poate spune cu mana pe inima ca nu i se strepezesc timpanele cand aude 12 copiii chitaind timp de 2 ore in capul lui, in timp ce mananca sau incearca sa poarte o conversatie. Degetele de la maini si picioare nu imi ajung ca sa numar parinti care abia asteapta un moment de relas in care sa nu auda chitait de copil, asa ca nu va ascundeti dupa deget.


Situatia nu e deloc roz daca in pub-ul in care ai venit sa mananci nimeresti din greseala la o petrecere cu copii, asa cum mi s-a intamplat aseara in Champions. Cand eram mica visam cu ardoare la o petrecere in tramvai la Mc’ul de la Dristor, nicidecum la Marriott.


Va imaginati supriza pe care am avut-o cand in loc sa-mi vad prietenii la masa m-am innecat intr-o ceata de pitici galagiosi care s-au delectate cu spartul baloanelor fix langa timpanul meu drept. Sa nu credeti ca am fost masochisti. Ne-am asezat la fumatori, ca sa pastram distanta, insa ce sa vezi, fix acolo era organizata petrecerea. Probabil din aceeasi grija pentru copii, parintii lor s-au gandit sa ii tina in fum.


Ocazii de genul asta, pe care nu mi le-as dori prea des au insa si o parte buna. Te pun la curent cu topul cantecelor de copii si iti amintesc cum se joaca Ursul doarme si viseaza.


Partea proasta e ca te fac sa nu-ti prea mai doresti vreodata sa procreezi cand vezi de ce sunt in stare. Am plecat din Champions dupa 2 ore cu nervii tandari si o refren ce mi se repeta continuu in cap.


“Nu-mi e frica, nu-mi e frica de Bau-Bau!”.

Tags:
terase pentru copii
petreceri
tipete
fum
pub
Champions
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • pietricel
    1. pietricel 22.04.2010 19:34

    Draga Ramona, nici nu am sugerat sa se inchida lumea in casa cu copiii. Aici era vorba despre petreceri organizate in baruri, fara locuri special amenajate, cu asa ceva nu sunt de acord. Si ok nu te deranjeaza un copil sau doi, la restaurant. Dar cand sunt vreo 12 si chitaie si se zbantuie in fumul din incapere te cam intrebi ce-a fost in capul parintilor care i-au adus acolo.

  • Vizitator
    2. Vizitator 05.05.2010 15:08

    Draga Ramona, Nimeni nu vrea sa se inchida in casa cu copiii.Dar este o intrebare care imi tot staruie in minte de ceva ani: cand organizezi o astfel de petrecere, sau chiar o iesire in parc, pentru cine o faci? Pentru ca in spatiul de care vorbim, nici vorba copiii sa se simta bine, parintii, care incearaca sa inchege o conversatie, nici ata, si atunci........cine se simte bine? Niciodata nu mi-au placut adunaturile de mame cu copii, unde mamele se chinuie sa povesteasca cate ceva printre tipetele frustrate ale copiilor....Daca doresti ceva pentru copilul tau, atunci petrece timpul cu el.Daca vrei ceva pentru tine, lasa copilul acasa 1 ora si take your time...Lucrurile asa amestecate nu merg,, NICIODATA. Si o spun din experienta.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare