Piept de pui cu iaurt si usturoi

V-am obisnuit cu retetele simple care nu necesita mari batai de cap, asa ca nu facem exceptie nici de data asta. Pieptul de pui are proteine, iar iaurtul este sanatos prin definitie, deci aceasta reteta este ideala pentru cina din seara asta . 

Ingrediente 
  • 4 bucati de piept de pui 
  • 6 catei de usuroi tocati 
  • jumatate de cana de iaurt simplu
  • jumatate de lingura de frunze de cimbru proaspat 
  • pesmet 
  • sare, piper 
Bate usor pieptul de pui, pe care asaza-l apoi intr-un bol. Presara piper si sare si lasa-l sa astepte putin. 
 
Intr-un bol separat amesteca iaurtul cu usturoiul si cu frunzele de cimbru, apoi rastoarna pasta peste pui. Pune o folie de plastic si da la frigider pentru o perioada intre 4 si 6 ore. 
 
Incalzeste cuptorul in timp ce ungi o tava cu ulei, scutura puiul de orice exces de sos si muta bucatile direct in tava. Presara pesmet pe bucatile de piept de pui si da la cuptor pentr 40 - 45 de minute. 
 
Pofta buna!
 
Tags:
piept
pui
usturoi
iaurt
cimbru
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare