Piure de cartofi cu lapte

Ingrediente: 

- 4 cartofi mari
- 70 gr lapte
- 50 gr parmezan
- 2 linguri usturoi tocat
- sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Umpleti o cratita cu apa, adaugati cartofii si fierbeti-i pana se inmoaie; dupa ce s-au fiert scurgeti apa. Amestecati cu un blender cartofii, laptele, parmezanul si usturoiul pana cand se formeaza o crema si apoi serviti!

Pofta buna!






Tags:
lapte
parmezan
lapte
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare