Pizza cu branza de capra si miere

La cat de buna este aceasta pizza, ar trebui sa se gaseasca in toate meniurile din restaurantele italienesti, cel putin. Poate fi gustare, dar si desert, poate fi mancata dupa pranz, dar eu nu as refuza-o nici macar la micul dejun. 

Nu-ti vei da seama daca este mai mult dulce decat sarata sau invers, dar cu siguranta vei mai cere o portie. 
 
Pentru ca blatul poate fi cel clasic, n-o sa-i acordam atentie. Poti sa iei reteta de aici. Important este ce pui pe blat. 
 
Ingrediente
  • branza de capra
  • miere
  • ceapa caramelizata 
  • mozzarella proaspata
  • parmezan
  • ulei de masline
  • sare si piper
Dupa ce ai facut blatul, stropeste-l cu ulei de masline pe care imprastie-l apoi pe toata suprafata. Presara putina sare, piper si miere, apoi adauga ceapa caramelizata, mozzarella si parmezanul. 
 
Daca vrei, poti sa amesteci branza de capra cu mierea si sa pui pasta rezultata pe blat inainte de restul branzeturilor. 
 
Baga la cuptorul incins pana cand ca branza de la suprafata incepe sa faca bule, iar blatul s-a rumenit. 
 
Sa ne spui cum ti-a iesit si, mai ales, cum ti s-a parut!
 
Tags:
pizza
branza de capra
branza
miere
parmezan
mozzarella
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare