Placinta cu banane si fistic

Ingrediente:
150g biscuiti de graham cu scortisoara, faramitati
2 linguri margarina cu o cantitate de grasime redusa, topita
2 plicuri budinca de fistic, fara zahar si fara grasimi
500ml lapte degresat, fara grasime
1 banane coapta, mare, taiata felii
¼ lingurita scortisoara
200g frisca, fara grasime

Mod de preparare:
1. Intr-un vas mic amestecati, cu ajutorul unei furculite, firmiturile de biscuiti graham cu scortisoara si margarina topita. Presati aceasta compozitie pe fundul unei tavi rotunde de aproximativ 22cm.
2. Preparati budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, folosind 500ml lapte degresat, fara grasime.
3. Adaugati, amestecand usor, feliile de banana si scortisoara si 200g frisca, fara grasime.
4. Turnati aceasta compozitie in tava cu biscuitii de graham.
5. Bagati la frigider pentru cel putin o ora.
6. Inainte de servire, puteti sa adaugati pe deasupra frisca, daca doriti.

Informatii nutritionale:
Aceasta reteta este pentru 8 portii.
O portie contine: 118 calorii, 4g grasime, 2g grasime saturata, 3g proteine, 1g fibre, 119mg sodiu si 18g carbohidrati.

Pofta buna!
Tags:
biscuiti
lapte degresat
margarina
banane
frisca
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare