Plan de slabit cu 800 de calorii

Daca nu ai timp sa faci miscare sau pur si simplu nu-ti place si totusi vrei sa scapi de cateva kilograme, poti incerca dieta cu 800 de calorii. Este o slabire prin reducerea numarului de calorii, dar nu cat sa-ti fie afectata sanatatea, sa te simti rau si slabit si sa nu-ti poti desfasura activitatile zilnice. Mancarurile propuse in dieta contin ce-i drept un aport scazut de calorii, dar sunt cat se poate de hranitoare. Cei care doresc sa slabeasca repede poti consuma zilnic 800 de calorii, dar cei care vor o slabire nu prea fortata pot incerca sa consume acest numar de calorii doar 3 zile pe saptamana, restul zilelor fiind non-dieta, timp in care poti manca ce doresti atata timp cat este sanatos si nu exagerezi cu caloriile sau combinatiile alimentare. Te asiguram ca aceasta dieta aduce multe beneficii dupa doar 3 zile si evident ca dupa o luna de zile te vei simti o alta persoana. Vei fi mai energic, fara probleme digestive, fara stari de depresie si cu un metabolism mult mai bun. 
 
In mod normal, o astfel de dieta nu este periculoasa daca nu ai probleme insemnate de sanatate. Ea poate chiar sa-ti imbunatateasca simtitor starea generala de sanatate, dar tot este bine ca un plus de siguranta sa ceri parerea unui medic sau a unui nutritionist. Secretul este sa nu tii dieta pe o perioada lunga de timp si nu continuu.
 
Daca te-ai obisnuit sa consumi zilnic un aport caloric mult mai mare de 800 de calorii, evident ca organismul tau se va resimti. Te poti simti usor slabit, dar vei observa ca dupa primele 2 zile de dieta te vei simti din ce in ce mai bine. Poti alege cand vrei 3 zile consecutive de dieta intr-o saptamana si iata ce trebuie sa mananci:
 

Prima zi

 
Micul dejun:
 
  • O ceasca de apa calduta cu o lingura de otet de cidru de mere sau zeama de lamaie
  • 1 cana de fulgi de ovaz cu jumatate de mar si o lingura de miere de albine sau sirop de artar sau 2 oua fierte tari cu o cana de lapte vegetal sau integral si jumatate de cana de papaya
 
 
Pranz:
 
  • Supa light de pui si zarzavaturi sau legume sotate sau legume cu curry in stil indian
 
Gustare inainte de cina:
 
  • Un ceai verde fara zahar si un baton din cereale

 
Cina:
 
  • Somon la grill si legume multe (poti inlocui cu fructe de mare, piept de pui, piept de curcan sau copanele mici de pui) sau poti consuma o salata verde cu fasole rosie la conserva 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Beneficii dupa prima zi:
 
Mancarurile acestea te ajuta sa slabesti in grasime si apa pentru ca sunt bogate in fibre digestive, proteine de calitate si carbohidrati de buna calitate. Oteeul de cidru de mere este exceptional la slabire si detox!
 

Ziua a doua

 
Micul dejun:
 
  • 1 cana de apa cu seminte de schinduf sau chia (2-3 linguri de seminte)
  • 1 smoothie din varza kale si rodie + 2 migdale sau nuci romanesti sau terci de quinoa cu 2 migdale sau nuci
 
Pranz:
 
  • 1 shaorma vegana din legume si gucamole si multe verdeturi sau o salata de ton - vezi aici 6 salate cu ton si minus 1 kg pe zi

 
Gustare pana la cina:
 
  • 1 smoothie din grapefruit sau un ceai verde fara zahar
 
Cina:
 
  • 2-3 rosii medii umplute cu naut la conserva si verdeturi sau piept de pui la grill cu multa salata de cruditati (cam o palma de carne)

 
Beneficii:
 
Vei accelera rata metabolica, vei elimina eficient toxinele si vei scapa de inflamatiile din corp. Celulele din corp vor fi regenerate si asta gratie nutrientilor pretiosi.
 

Ziua a treia

 
Micul dejun;
 
  • 1 cana cu apa calduta si zeama de lamaie sau lime
  • 1 ou fiert tare, 1 cana de lapte vegetal sau integral si jumatate de mar sau un smoothie din avocado, telina si chia
 
Pranz:
 
  • Salata de vinete cu jumatati de legume in loc de paine sau piept de curcan la grill cu spanac si rosii

 
Gustare:
 
  • Ceai verde

 
Cina:
 
  • Supa crema de avocado sau dovlecei sau salata din cuburi de piept de pui rumenite, legume, verdeturi si seminte de susan
 

 

Tags:
plan de slabit
slabit
800 de calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare