Plan pentru 1 luna pentru fund ferm si ridicat - 1 exercitiu simplu, dar eficient

Fitness 14.06.2018 dietetik
Nu cred ca este o femeie care sa nu-si doreasca un fund ferm si bombat, dar cu siguranta nu il vei obtine stand pe canapea si uitandu-te la Tv. Fundul ramane totusi cea mai senzuala parte a corpului unei femei, iar pentru asta trebuie sa muncesti un pic. Nu spune nimeni sa tii diete stricte pentru ca asta nu ti-ar ajuta muschii prea mult, dimpotriva. Muschii trebuie sa fie cat mai sculptati ca sa arda grasimile in permanenta, iar pentru asta ai nevoie de proteine animale si vegetale. Exista multe metode si exercitii pentru fese sculptate, dar nu orice femeie este dispusa sa se inchida in sala de fitness si sa munceasca din greu. 
 
Putem avea fese bine lucrate si atragatoare chiar in confortul propriei case, iar pentru asta nu-ti trebuie nici bani si nici accesorii ca la sala de fitness. Indicat este sa ne lucram fundul inca din tinerete ca sa aiba un aspect frumos chiar si la batranete. Sigur nu-ti vei dori acel gen de fund lasat, care nu da bine in nici o piesa vestimentara. Plus de asta, un fund frumos iti va da multa incredere.
 
Astazi iti propunem un plan de antrenament pentru 1 luna. De ce atat de mult? Pentru ca antrenamentul se bazeaza pe un singur exercitiu, dar cel mai eficient pe care il poti face, iar planul consta in marirea gradului de dificultate. Este improtant sa nu ne fortam muschii chiar din prima zi de antrenament, pentru ca apoi vom avea nevoie de o pauza de 2-3 zile si va fi dificil sa ne redresam cu antrenamentul. 
 
Iti propunem genuflexiunile. Nu vei gasi un exercitiu mai simplu si care sa ofere rezultate frumoase intr-un timp relativ scurt. Nu-ti vei antrena doar fesele, ci si abdomenul, soldurile si picioarele. Exact partile problematice la femei. Oricine isi mai aduce aminte cum se executa o genuflexiune, pentru ca am invatat asta la orele de sport din copilarie, dar ca sa fie cat mai eficienta noi iti explicam exact ce trebuie sa faci:
 
1.Genuflexiunea se executa din picioare, iar secretul este sa te apleci cat mai jos pentru eficienta. Desigur, nu vei putea face asta din prima, dar cu timpul da. Este exact ca la stretching cand iti cresti flexibilitatea treptat.
 
 
 
2.Atunci cand te apleci si-ti flexezi genunchii ai grija sa te lasi pe calcaie si sa-ti incordezi fesele si abdomenul.
 
3.Cand te apleci ai grija ca spatele sa stea relativ drept, iar genunchii sa nu depaseasca varful picioarelor. Asa te asiguri ca genuflexiunea este executata corect, altfel nu vei avea rezultatele dorite.
 
4.Nu te multumi doar cu un singur mod de executare. Apleaca-te jos, apoi si mai jos ca sa alternezi, iar in timp vei ajunge sa mentii pozitia de genuflexiune cateva secunde bune. Ideal ar fi 30 de secunde si apoi treptat 50 de secunde. Vei simtit cum te ard muschii, dar acesta e semn ca lucreaza.
 
 
Iata cum arata programul pentru 1 luna:
 
Ziua 1 – 50 de genuflexiuni (poti face cate 10 apoi pauza cateva secunde ca sa-ti dezmortesti picioarele si tot asa pana te obisnuiesti cu efortul)
 
Ziua 2 – marim cu inca 5 repetari (55 de genuflexiuni)
 
Ziua 3 – 60 genuflexiuni
 
Ziua 4 – fara exercitii
 
Ziua 5 – 65 genuflexiuni
 
Ziua 6 – 70 genuflexiuni
 
Ziua 7 – 75 genuflexiuni
 
Ziua 8 – fara exercitii
 
Ziua 9 – 80 genuflexiuni
 
Ziua 10 – 85 genuflexiuni
 
Ziua 11 – 90 genuflexiuni
 
Ziua 12 – fara exercitii
 
Ziua 13 – 100 genuflexiuni
 
Ziua 14 – 105 genuflexiuni
 
Ziua 15 – 110 genuflexiuni
 
Ziua 16 – 115 genuflexiuni
 
Ziua 17 – fara exercitii
 
Ziua 18 – 120 genuflexiuni
 
Ziua 19 – 125 genuflexiuni
 
Ziua 20 – 130 genuflexiuni
 
Ziua 21 – fara exercitii
 
Ziua 22 – 135 genuflexiuni
 
Ziua 23 – 140 genuflexiuni
 
Ziua 24 – fara exercitii
 
Ziua 25 – 145 genuflexiuni
 
Ziua 26 – 150 genuflexiuni
 
Ziua 27 – fara exercitii
 
Ziua 28 – 155 genuflexiuni
 
Ziua 29 – 160 genuflexiuni
 
Ziua 30 – fara exercitii
 
Ziua 31 – 165 genuflexiuni
 
Te poti orienta in functie de cate zile are luna in care te afli. Nu te speria de numarul de genuflexiuni, pentru ca in timp ti se va parea o nimica toata. Rezultatele se vor vedea dupa 2 saptamani. Mentine antrenamentul cat consideri. Ca sa ai mereu un fund ferm trebuie sa faci zilnic macar 80 de genuflexiuni pentru mentinere.
 

 

Tags:
exercitiu fund ferm si ridicat
exercitiu simplu pentru fund ferm
fund ferm
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare