Povestea chinezului care si-a tapetat balconul cu bacon

Draperia din bacon se misca usor in bataia vantului care adie in fata balconului din orasul Wuhan. Bucatile se lovesc intre ele emanand o aroma puternica de carne. Acolo locuieste un chinez care s-a gandit sa prepare bacon dupa varianta traditionala. Mai exact tine carnea la soare in loc sa o afume, asa cum se procedeaza in varianta europeana.

De ce acum ? Explicatia este simpla. In China ianuarie este luna in care baconul este suspendat si expus razelor solare pentru a fi gata si a ramane conservat pana la consum.

Pozele au facut valuri pe Weibo, cea mai populara retea de socializare din China, iar oamenii au inceput sa se intrebe daca au de-a face cu o persoana usor bolnava mintal sau cu un traficant de bacon – in caz ca exista asa ceva.
 
 
Toate discutiile despre chinezul care si-a tapetat balconul cu bacon s-au strans in tagul  #NouveauRicheBaconDrier si asa au ajuns sa in presa americana.
 

In caz ca ti-am facut pofta, afla ca poti sa iti faci rapid un sandwich cu bacon si ou pe care sa il mananci dimineata.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Bacon cu aroma de smog

 
Fox News a descris balconul tapetat cu bacon si se intreaba cum de poate acesta sa lase carnea la uscat intr-o atmosfera atat de poluata, cum e cea din Asia. Smogul aici depaseste orice limita de siguranta, dupa cum puteti verifica aici.
 
 

De ce si-a tapetat balconul cu bacon

 

Balconul tapetat cu bacon exista nu pentru a face deliciul amatorilor de chestii tari. Chinezul care a pus la uscat toate bucatile de carne are un restaurant la parterul blocului. Este un restaurant in care foloseste alimente din productie proprie asa ca e de inteles cum a aparut baconul in bataia smogului.
 
Ma intreb daca nu se inspira si spaniolii din exemplul Asiatic. Ce bine ar fi sa se gaseasca un balcon tapetat cu deliciosul Jambon pe o strada ascunsa din Barcelona,

 

 

Tags:
Povestea chinezului care si-a tapetat balconul cu bacon
balcon bacon
Weibo
#NouveauRicheBaconDrier
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare