Produse care te imbatranesc

Daca te preocupa doar alimentele care te ingrasa, e timpul sa iti reevaluezi prioritatile. Mai sunt si altele de care sa te feresti. De exemplu sunt produse care te imbatranesc. Este vorba despre acele alimente care contin zahar sau grasimi.

Totul de la aspectul pielii pana la calitatea structurii osoase, a creierului si a tesuturilor musculare, este determinat de regimul alimentar. In concluzie, in functie de ce mananci arati mai tanar sau nu.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca mananci mult fast food nu mai arati nici la 20 de ani ca la 20 de ani. In primul rand grasimile din fast food cauzeaza inflamarea corpului. Mai bine de feresti de asa ceva. Fugi de fast-food ca de necuratul si tineretea iti va reveni in obraji.

Dulciurile sunt prietenele cele mai bune ale omului care are nevoie de zahar. Corpul uman are acces limitat la descompunerea tuturor zaharurilor pe care le asimileaza asa ca excesul de zahar ajunge in sange si cauzeaza un proces care duce la accelerarea procesului de imbatranire celulara. Solutia e sa renunti cat de mult poti la produsele care contin mult zahar. Alege in schimb produsele cu miere sau indulcitor natural.

Un obicei care te imbatranesti este acela da a manca doar cand iti este extrem de foame.Medicii spun ca daca mananci doar cand ajungi in punctul cu pricina, poti ajunge obez. Iata de ce va tot recomandam sa nu sariti peste mesele puse la ore fixe si peste gustari.

Ai aflat care sunt cateva dintre produsele si obiceiurile care te imbatranesc. Acum te poti feri de ele.

 

Tags:
Produse care te imbatranesc
alimente
fast food
zahar
dulciuri
obezitate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare