Profita de vacanta

Blog 24.04.2013 Jeanette

E sezonul vacantelor de primavara, si toti cautam relaxare, sa fugim de astenia de primavara si sa uitam de iarna lunga. Cum imi doresc de mult o vacanta de care sa ma bucur peste masura, m-am agndit la cateva elemente care are face o vacanta sa fie relaxanta dar si eficienta pentru corectarea scaparilor din fiecare an. In primul rand, genul de concediu la care ne gandim ar trebui sa fie ales in functie de metabolismul nostru. Ar trebui sa contina mult inedit, si sa nu fie o vacanta statica, la resort All- Inclusive.

De cum ne-am stabillit concediul, ar trebui sa incercam sa intram in starea aceea. Cu cateva zile inainte de concediu am putea sa ne punem munca in ordine, sa ne imbracam mai lejer, sa ne comportam mai lejer, astfel incat trecerea sa nu fie stresanta. Cel mai neisnpirat mod de a incepe o vacanta e sa alergi dupa avioane, agitandu-te cu bagajele. Ca vacanta noastra sa fie un succes ar trebui sa o pornim cu starea potrivita.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Aceasta stare pe care o cautam este tot ceea ce un om al muncii ii mai poate darui organismului sau, in compensatie pentru viata haotica pe care i-o ofera. In vacanta putem manca mai echilibrat, deoarece mai mult comandam decat sa gatim, si nu tine decat de noi sa profitam de o saptamana pentu a o numi de dieta, de pilda, si sa petrecem aceasta dieta exact invers decat se obisnuieste: placut.

Relaxarea mintii este si ea foarte importanta. Incercati in vacanta sa renuntati la gandurile obisnuite, apeland la putina retrospectiva si la cateva planuri de viitor. Este bine sa stim ce gandim, si de obicei suntem mult prea ocupati pentru asta.

Va urez sa profitati cat mai sanatos si eficient de vacanta. Poate suna militar, dar va asigur ca nu este: trebuie, bineinteles, sa doriti sa va distrati cat mai bine. E sanatate curata!

Tags:
vacanta
relaxare
introspectie
dieta de vacanta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare