Program matinal de slabit pe timpul zilei

Experiente 24.05.2019 dietetik
Se spune ca ziua buna incepe de dimineata, dar putem spune la fel si despre slabire. Obiceiurile cu care iti incepi ziua te ajuta sa ai energie tot restul zilei si care este favorabila pierderii kilogramelor tocmai pentru ca te ajuta sa mentii alert metabolismul. Poate pana acum ai avut un stil de viata haotic, presarat cu sedentarism, mese grele si cu multe calorii, mancat haotic si pe fuga, somn defectuos si lista poate continua. Nu este de mirare ca poti ajunge in timp sa ai oscilatii ale greutatii si sa nu stii ce diete sa mai incerci. Din fericire, oricat de ocupat ai fi tot este loc de schimbare si iti vom dezvalui in cadrul acestui articol tot ce trebuie sa faci dimineata pentru a-ti asigura slabirea si mentinerea. Un program matinal nu-ti va lua mult timp, dar rezultatele merita din plin. Te vei simti o alta persoana si asta pentru ca vei sti ca faci ceva benefic si productic pentru propria persoana si mult mai diferit de activitatile zilnice si obligatorii pe care le ai.
 
Cand ne referim la program de slabit nu ne gandim ca trebuie neaparat sa te inchizi 1-2 ore in sala de fitness inca de la primele ore ale diminetii si nici sa te complici cu meniuri sofisticate dedicate persoanelor ce iubesc fitness-ul. Iti propunem niste lucruri marunte care fac diferenta in viata ta si care te ajuta sa ajungi usor si repede la greutatea dorita, iar mentinerea nu va mai fi o provocare.
 
Pentru ca este vorba de un progam este evident ca trebuie sa-l respecti in fiecare dimineata pentru ca rezultatele de pe timpul zilei, dar si cele viitoare depind strict de ceea ce faci dimineata imediat dupa ce te trezesti. Nu te gandi ca nu ai suficient timp la dispozitie. Invata sa te iubesti mai mult si asa iti vei da seama ca pentru propria persoana iti poti gasi oricand timp daca vrei si iti dai interesul in acest sens. 
 
 
Se poate ca in primele 2-3 zile sa-ti fie greu sa faci ceva diferit dimineata si este si normal, avand in vedere ca te-ai obisnuit altfel pana acum, dar vei observa ca nu vei mai avea probleme dupa aceasta perioada de cateva zile si totul ti se va parea din cat se poate de usor. 
 
Cea mai buna motivatie pe care o poti avea dimineata este sa te gandesti ca vei avea energie toata ziua si vei putea munci productiv, te vei dezmorti instant dimineata, vei dormi mai bine noaptea, vei slabi fara sa depui prea mult efort, iar rezultatele incep sa se vada cam dupa 2 saptamani, devenind treptat din ce in ce mai vizibile.
 

In ce consta programul matinal de slabit?

 
1.Primul pas pe care trebuie sa-l faci dupa ce te trezesti este sa stai nemiscat intr-o anumita pozitie. Stai rezemat de pat cu spatele drept si bratele pe langa corp, iar picioarele sa fie in aer si sprijinite de perete sau de marginea patului sau a canapelei. Iti vei dezmorti spatele, gatul si picioarele, vei accelera metabolismul si vei scapa de retentie de apa acumulata in timpul noptii. Stai asa 3 minute!
 
 
2.Al doilea pas consta in cateva intinderi usoare de brate, umeri, gat, trunchi si incheieturi. Te ajuta sa-ti incalzesti articulatiile si sa te inzdravenesti.
 
3.Al treilea pas consta in executarea de genuflexiuni, dar nu cele clasice pe care le cunosti deja si cele de tip sumo. Se executa ca si genuflexiunea clasica doar ca picioarele se tin cat se poate de departate, abdomenul incordat si bratele bine fixate in fata. Sunt necesare 30 de repetari, iar pentru inceput poti lua cate 10 secunde de pauza intre repetari. Vezi aici mai multe variatiuni de genuflexiuni!
 
 
4.Al patrulea pas consta in a face un dus caldut de vara, poate chiar spre rece daca poti. Iti vei pune instant sangele in miscare si vei accelera metabolismul. 
 
 
5.Al cincilea pas consta in luarea unui mic dejun sanatos, dar care sa cuprinda cate putin din toate categoriile alimentare. Iti sugeram porridge din fructe, lapte vegetal, seminte, iaurt grecesc si fulgi de ovaz sau hrisca. Nu-ti recomandam sa abuzezi de omleta cu branza sau cascaval sau mezeluri. Nici de produsele de patiserie nu te poti atinge si asta pentru ca sunt nesanatoase din cauza fainei albe de grau.
 
 
 

 

Tags:
program de slabit
program matinal de slabit
slabit
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare