Proiect foto: Cum arata mesele vedetelor

Revistele si internetul sunt pline de dietele mai mult sau mai putin sanatoase pe care le tin vedetele. Mai mult sau mai putin ridicole, ele sunt adoptate fara prea multe semne de intrebare de fanii vedetelor. 

Pentru a le arata acestora in ce constau dietele cu pricina, fotograful italian Dan Bannino a facut un proiect in care prezinta regimurile vedetelor sub forma celebrelor picturi cu natura moarta.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Este de fapt un manifest al artistului care incearca sa ridiculizeze aceasta moda de a tine diete pe banda rulanta si a suporta cu stoicism cele mai drastice regimuri. Puteti gasi in proiectul fotografului italian dietele spartane tinute de Beyonce si Gwyneth Paltrow. Pozele prezinta imaginea de la sfarsitul mesei, cu masa inca pusa, fata de masa patata si resturi de firimituri langa farfurie.

Dieta cu limonada a lui Beyonce

Este dieta pe care a tinut-o cantareata ca sa slabeasca 9 kilograme in 10 zile. Dieta cu limonada a fost popularizata de Beyonce, care a fost asa de incantata de cat de rapid a pierdut kilogramele acumulate in timpul sarcinii, incat a recomandat-o si altora. 

Persoanele care sufera de diverse afectiuni, ar trebui sa intrebe un medic inainte de a incepe aceasta dieta. Cam asa arata masa dupa o asemenea dieta, in viziunea artistului:

Dieta lui Bill Clinton

Fostul presedinte american este cunoscut pentru regimul sau de viata sanatos. In urma cu cativa ani el a decis sa devina vegan dupa ce a suferit in 2004 o operatie de cvadruplu bypass cardiac. Acum masa lui arata cam asa:


Dieta lui Gwyneth Paltrow

Actrita este atat de setata sa militeze pentru adoptarea unui regim de viata sanatos incat si-a facut un site pe care ofera permanent informatii. Detoxifierea marca Gwyneth Paltrow contine multe shake-uri si sucuri.

Ai nevoie de aceste mese lichide ale zilei pentru a nu solicita sistemul digestiv. Daca ii adopti regimul, masa ta va arata probabil ca a ei:


In caz ca te intrebi cum arata o masa dupa ce ia Kate Moss pranzul, voila:

Tu de la ce vedeta te-ai inspirat cand ai tinut dieta?
 

Tags:
Proiect foto: Cum arata mesele vedetelor
beyonce
kate moss
gwyneth paltrow
bill clinton
detoxifiere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare