Pui cu cocos la cuptor este o reteta de vara, care nu necesita prea mult efort si se prepara in aproximativ o jumatate de ora. Desi este banala, cocosul o face sa para suficient de sofisticata cat sa va impresionati musafirii.
Ingrediente:
- 2 albusuri batute bine, in care puteti sa adaugati sare si ce condimente mai vreti;
- 4-5 bucati de piept de pui;
- 4 linguri de fulgi de cocos;
- 1 lingurita ulei.
Mod de preparare:
Se tavalesc bine bucatile de piept de pui prin albusul de ou, dupa care prin cocos. Dupa ce tavaliti asa toate bucatile, le puneti intr-o tava unsa cu putin ulei si le bagati la cuptor pentru 20-25 de minute sa se rumeneasca. Aveti grija, sa le intoarceti si pe partea cealalta.
Acest fel de mancare merge bine cu o salata de castraveti sau cu o salata verde.
Pofta buna!
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves