Pui cu fiertura de cartofi dulci

Timpul necesar prepararii este de cinci ore. Nu este o reteta complicata, deci nu-ti va ridica probleme.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ingrediente: sase copane de pui (pielea si grasimea trebuie eliminate) 450 de grame de cartofi dulci (curatati si taiati in felii), 450 de grame de ciuperci (curatate), sase cepe mici (curatate si taiate in felii), patru manunchiuri de usturoi (curatat), o ceasca de vin alb, doua lingurite de rosemarin proaspat si curatat, o lingurita de sare, o jumatate de lingura de piper, o lingura de otet. Ingrendientele sunt pentru sase portii.

 

Mod de preparare
Pune puiul, cartofii, ciupercile, ceapa, usturoiul, vinul, rosemarinul, sarea si piperul intr-o tava, lasa-le sa se amestece. Pune tava in cuptor si las-o acolo, timp de cinci ore. Focul trebuie sa fie moderat. Daca cartofii capata o nuanta aramie atunci inseamna ca s-au facut. Inainte de servire inlatura oasele de la ciocanele.

 

Valori nutritive
O portie are: 285 calorii, 35 grame carbohidrati, 17 grame proteine, 6 grame grasimi, 2 grame grasimi saturate, colesterol 50 grame, grasimi monosaturate 2 grame, fibre 5 grame, 519 grame sodiu, potasiu 0 mg.

 

Pofta buna!

Tags:
cartofi dulci
ciuperci
pui
ceapa
usturoi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare