Pui cu parmezan si usturoi la cuptor
Sunteti in cautarea unor retete delicioase cu pui? Va recomandam puiul cu parmezan si usturoi la cuptor.
Ingrediente:
- 4 bucati de piept de pui taiate jumatati;
- 3 linguri ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
- o cescuta pesmet;
- 5 linguri parmezan ras;
- 1 lingurita busuioc uscat;
- sare si piper dupa gust.
1. Incalziti bine cuptorul.
2. Intr-un vas amestecati usturoiul pisat si uleiul.
3. Pe o farfurie amestecati pesmetul cu parmezanul, sarea, piperul si busuiocul.
4. Tavaliti bucatile de pui mai intai prin ulei, dupa care prin amestecul din farfurie.
5. Puneti bucatile de pui intr-un vas, uns cu ulei in prealabil, la cuptor si lasati-le sa se faca bine.
Pofta buna!
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!