Pui cu parmezan si usturoi la cuptor

Sunteti in cautarea unor retete delicioase cu pui? Va recomandam puiul cu parmezan si usturoi la cuptor.

Ingrediente:

- 4 bucati de piept de pui taiate jumatati;
- 3 linguri ulei de masline;
- 2 catei de usturoi;
- o cescuta pesmet;
- 5 linguri parmezan ras;
- 1 lingurita busuioc uscat;
- sare si piper dupa gust.

1. Incalziti bine cuptorul.

2. Intr-un vas amestecati usturoiul pisat si uleiul.

3. Pe o farfurie amestecati pesmetul cu parmezanul, sarea, piperul si busuiocul.

4. Tavaliti bucatile de pui mai intai prin ulei, dupa care prin amestecul din farfurie.

5. Puneti bucatile de pui intr-un vas, uns cu ulei in prealabil, la cuptor si lasati-le sa se faca bine.



Pofta buna!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Tags:
pui cu parmezan si usturoi la cuptor
retete cu pui
pui cu usturoi
piept de pui cu pesmet si parmezan
piept de pui cu usturoi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare