Pui cu sos de ardei gras si rosii

Puiul cu sos de ardei gras si rosii este o reteta originara din Spania, foarte delicioasa si simplu de preparat.

Ingrediente:


- 4-5 linguri de ulei de masline;
- 3-4 pulpe de pui;
- 4 catei de usturoi zdrobiti;
- o ceapa taiata fin;
- 3 ardei grasi rosii, tocati si ei marunt;
- o jumatate de kg de rosii fara pielita, tocate marunt (sunt bune si rosiile la conserva);
- cimbru;
- sare si piper dupa gust;
- patrunjel.

Mod de preparare:

1. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie mai inalta.
2. Adaugati usturoiul si ceapa, lasati-le 30 de secunde.
3. Adaugati bucatile de pui, sarate in prealabil si taiate cum va place.
4. Lasati-le sa se rumeneasca 4-5 minute pe fiecare parte.
5. Adaugati ardeii rosii si amestecati bine.
6. Adaugati rosiile cu tot cu suc si cimbrul.
7. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand puiul se face bine.
8. Adaugati sare si piper dupa gust.
9. Ornati cu patrunjel.



Pofta buna!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Tags:
retete cu pui
pui cu sos de ardei gras si rosii
pui cu sos de rosii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare