Pui cu sos de barbecue

Ingrediente:

100 g ceapa, tocata
200 g ketchup
100 ml otet
50 g zahar brun
1 lingura mustar
¾ lingurita sare
¼ lingurita piper
3 bucati de piept de pui, fara os si fara piele, taiat in jumatate

Mod de preparare:

1.    Intr-o cratita amestecati ceapa, ketchupul, otetul, zaharul brun, mustarul, sarea si piper si lasati la foc mediu timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
2.    Incalziti cuptorul la 175 de grade. Ungeti o tava si puneti bucatile de piept de pui in tava.
3.    Turnati sosul peste pieptul de pui.
4.    Bagati la cuptor si lasati timp de 25 de minute si serviti.



Aceasta reteta este pentru 6 portii. O portie contine: 221 calorii, 3.5 g grasime, 67 mg colesterol, 828 mg sodiu, 21.4 g carbohidrati, 0.9 g fibre si 25.8 g proteine.

Pofta buna!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
Pui cu sos de barbecue
pui
ceapa
ketchup
zahar
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare