Pui cu sos de vin alb si iaurt

Puiul cu sos de vin alb si iaurt merge de minune cu o salata verde si este o mancare delicioasa, care se prepara la cuptor.

Ingrediente:

- 4 bucati de piept de pui, fara piele, taiate jumatati;

- 2-3 linguri ulei de masline;

- o lingurita unt;

- 3 linguri de faina;

- o ceasca de iaurt simplu;

- o ceasca de supa de pui;

- o jumatate de ceasca de vin alb;

- 2 linguri de lamaie rasa;

- sare si piper dupa gust;

- patrunjel pentru ornat.

Mod de preparare:


1. Puneti intr-un vas la cuptor uleiul de masline, putina apa si lasati bucatile de piept de pui la rumenit.

2. Amestecati intr-un vas pus pe foc uleiul de masline cu o lingurita de unt, faina, supa, iaurtul, vinul, lamaia, sarea si piperul, pana se face un sos. Toarna aceasta combinatie peste puiul din cuptor si mai lasa-l sa se faca vreo jumatate de ora.

3. Adauga niste ciuperci pe langa puiul din cuptor.

4. La sfarsit orneaza cu patrunjel.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pofta buna!

 

Tags:
retete cu pui
pui cu sos alb
pui cu sos de vin alb si iaurt
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare