Piept de pui in crusta de parmezan

O alternativa mai delicioasa la snitele este pieptul de pui in crusta de parmezan. 

Ingrediente: 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- 4 bucati de piept de pui;

- 4 linguri faina;

- 2 oua;

- 2 linguri de lapte;

- 4 linguri de parmezan ras;

- 4 linguri de pesmet;

- ulei;

- sare si piper dupa gust;

- putin coriandru sau oregano (optional).

Mod de preparare:

1. Bateti bucatile de piept de pui ca pentru snitele. Adaugati sare si piper cat va place.

2. Puneti faina intr-o farfurie, in alta bateti ouale cu laptele, sarea si coriandrul, iar in alta farfurie amestecati pesmetul cu parmezanul.

3. Bucatile de pui se tavalesc prin faina, apoi prin ou, lapte si coriandru (sau oregano), dupa care prin pesmet si parmezan.

4. Ungeti o tava cu ulei si bagati bucatile de piept de pui la cuptor. Lasati-le sa se rumeneasca 40-45 de minute.

5. Daca nu aveti rabdare sa preparati aceasta reteta la cuptor, puneti ulei intr-o tigaie si prajiti bine bucatile de pui pe ambele parti. Ca sa nu fie prea uleioase, este bine sa asezati un prosop de hartie pe farfuria pe care le asezati.

6. Serviti cu broccoli.

Pofta buna!

Citeste si Piept de pui umplut cu broccoli

 

 

Tags:
pui in crusta
parmezan
lapte
oua
snitele
piept de pui
retete cu pui
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare