Pui la tava cu rosii cherry

Am mai zis si repetam ca nu ne place sa facem caldura vara in bucatarie. Ne este suficienta canicula de afara, asa ca facem orice sa scapam cat mai repede. 

Tinand cont de aceasta regula, dar si de faptul ca vrem sa profitam de tot ce are de oferit gradina vara, te poftim la o portie de pui la tava cu rosii cherry proaspat culese. Si daca nu ai plecat inca in concediu, dar ti-e dor de frumoasa Italia, o sa te bucure pesto cu care servesti aceasta mancare. 
 
Ingrediente 
  • 4 bucati de piept de pui 
  • 250 de grame de rosii cherry 
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 linguri de pesto 
Spala bucatile de pui si asaza-le intr-o tava, apoi stropeste-le cu uleiul de masline. Baga-le in cuptor pentru 10 minute, dupa care arunci si rosiile cherry in tava si mai lasi inca aproximativ 5 minute sau pana cand se patrunde carnea. 
 
Cand e gata, asaza frumos in farfurie puiul si rosiile si serveste totul cu sos pesto.
 
Tags:
Pui
tava
rosii cherry
sos
pesto
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare