Pulpa de curcan la slow cooker

 Azi este Black Friday, runda a doua, asa ca te sfatuim sa studiezi toate ofertele si sa-ti cumperi neaparat o oala slow cooker, care face minuni. Ca sa te convingem, iti facem pofta de pulpa de curcan cu vin, ghimbir si ardei iute. 

 
Ingrediente 
  • 1 pulpa de curcan
  • 150 de mililitri de vin alb
  • supa de pui 
  • 1 lamaie
  • 50 de grame de ghimbir
  • 4 catei de usturoi 
  • ulei de masline
  • sare, piper, ardei iute (dupa gust) 
 
Rade coaja de lamaie, piseaza ardeiul si usturoiul, da ghimbirul pe razatoare, amesteca-le, adauga peste ele ulei, zeama de lamaie, sare si piper. 
 
Cu pasta obtinuta unge pulpa de curcan, sub piele si pe exterior, apoi asaz-o in slow cooker. Toarna vin si supa cat sa acopere carnea, apoi lasa-l sa se faca bine timp de 8 ore. 
 
Pofta buna!
 
Tags:
pulpa
curcan
slow cooker
vin
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare