Pulpe de pui la cuptor

Primavara este aproape si abia astept sa ne infruptam din roadele ei. Eu cred ca legumele si verdeturile de primavara sunt cele mai gustoase. In plus ele ne aduc o binevenita detoxifiere a organismului, obosit de mancarurile nu foarte diverse din timpul iernii.

Ingrediente pentru pulpe de pui la cuptor

trei pulpe inferioare de pui

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

300 g  ciuperci

3 catei usturoi

sare, piper, boia dulce

trei linguri de ulei

o cana de apa

3 cartofi mari

 

Mod de preparare pulpe de pui la cuptor

Spalam bine pulpele de pui si le punem intr-o tigaie in putin ulei la prajit timp de cateva minute apoi turnam o cana de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic jumatate de ora. Dupa ce pulpele sunt fierte adaugam ciupercile si usturoiul (pe care l-am taiat marunt) si mai lasam totul la fiert pentru inca 15 minute. In functie de dimensiuni, sunt gata atunci cand le iputem intepea foarte usor cu furculita.

Cartofii se curata, se condimenteaza, se taie in bucati mari si se coc in cuptor pana devin aurii. Se servesc impreuna.

 

Valoare nutritionala pentru 100 de g de pulpe de pui la cuptor cu ciuperci si cartofi copti contin: 184 calorii, 24 g proteine, 9 g lipide si 8 g carbohidrati.

 

Pofta buna!

 

Tags:
pui
cartofi
ciuperci
usturoi
reteta
ulei
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare