Pune pe fuga sunculitele cu pepene verde!

Spuneam ca-ti va potoli pofta de dulciuri, asta ar trebui sa te ajute sa gasesti raspunsul privitor la ingredientul principal incorporat in metoda. Nimic, nimic? Gandeste-te la un fruct. Unul mare si zemos, din care daca gusti, simti pur si simplu cum te scalzi in piscina. Efect racoritor, nu alta. Acum, ce-ti vine in minte? Iti vorbesc de pepenele verde.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cateva felii de pepene verde rezolva problema colaceilor. Nu-i scump si este placut la gust. Te poti bucura mai mult timp de aroma sa, daca vei taia cubulete de pepene, pe care sa le tii ascunse intr-un container, in frigider. De fiecare data cand simti ca te topesti de caldura, iar pielea ta tanjeste dupa o picatura de apa, serveste-te cu bucatele (cubulete) de pepene verde.

 

Inlocuieste gustarile cu bucati de pepene verde, nu face acest schimb si cu mesele. Nu ar fi o idee prea inspirata. Ca sa nu ajungi pe urma cu tone de piele care atarna de pe tine, ca pielea care atarna de pe sarpe cand naparleste. Alege pepene verde si nu bauturi foarte dulci. Spune-i bye-bye limonadei indulcita cu linguroiul de zahar si serveste in schimb o felie de pepene rece. Daca nu este de-ajuns, da pe gat si un pahar cu apa. Astfel iti pui in cui pofta de dulce. Mai degraba pepenele verde face asta pentru tine.

 

Si ca tot vorbim despre zahar, dulciuri, se stie ca vara sunt o gramada de tentatii dulci din care ai vrea sa gusti. Numai ca, toate astea inseamna zahar, adica multe calorii. Mai bine serveste o felie de pepene rosu inainte de desert. Si ce daca sunt deserturi sofisticate, cu tot felul de creme, ce pepenele rosu nu poate fi si el gustos? Si inca cum. Colaceii aceia cer efort ca sa fie dati jos, asa ca redu frumusel portiile cu mancare si mai baga cateva felii de pepene verde. In fond, pepenele verde are apa 92% din greutatea sa, asa ca lasa vaicarelile, ca nu vei muri de foame.

 

Ca sa nu-ti dai singur raspunsul la ce este o dieta drastica, bate-l la cap pe medic sa-ti dea multivitamine. Schimbul mancarurilor, pe care adesea le servesti, cu un fruct plin de apa, asa cum este pepenele, iti va da peste cap echilibrul interior. Fa echipa impreuna cu medicul tau, daca vrei sa scapi de acei colacei prin dieta cu pepene verde. Eu ti-am zis ce poti castiga in schimb, ramane ca tu sa duci dieta la bun sfarsit. 

Tags:
pepene verde
sunculite
anticelulita
dieta pepene rosu
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Andreea
    1. Andreea 27.06.2010 21:31

    Da este foarte buna ideea mai ales ca nu sunt restricti in a manca pepene.Dar as vrea va rog dieta mai detaliat

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare