Ramane Franta fara vin?

News 10.11.2012 Otilia Ignat

Productia de vin a Frantei a scazut in acest an cu 20%, la 40,7 milioane hectolitri, cel mai redus nivel din ultimii 40 de ani, dupa ce recoltele de vita-de-vie din regiunile Champagne si Beaujolais au fost afectate puternic de conditiile meteo si de boli. Franta a produs anul trecut 50,9 milioane hectolitri de vin si ar putea pierde in acest an prima pozitie la nivel mondial in favoarea Italiei, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

Organismele modificate genetic sunt otrava
 
Toata lumea blameaza alimentele modificate genetic, dar exista si o parte buna. Cel putin pana acum, aceasta este singura si se refera la rosiile modificate genetic. Rosiile modificate genetic fac bine sanatatii, pentru ca produc o substanta care actioneaza la fel ca si colesterolul "bun" si reduce ateroscleroza - acumularea depunerilor care astupa arterele. Studiul a fost realizat pe soareci de savantii de la Universitatea California - Los Angeles, scrie EVZ
.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Top 5 idei care te scapa de depresie

Exista o boala de sezon care scade libidoul si creste pofta de mancare. Tristete, iritabilitate, somnolenta. Sunt manifestari normale in timpul sezonului rece. in unele cazuri insa poate fi vorba despre ceva mai mult decat o usoara melancolie. Persoanele care experimenteaza perioade lungi sau mai multe ierni la rand simptomele explicate mai jos pot suferi de ceea ce se cheama Tulburare Afectiva Sezoniera (SAD). Cititi mai mult in EVZ.

Tags:
Ramane Franta fara vin
rosii
organisme modificate genetic
colesterol
depresie
apetit
libidou
sex
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare