Reintinerire faciala cu super dieta

Nu am stiut ce sa-i fac mai repede. M-am supus unor tratamente cosmetice, mai degraba dureroase decat placute, doar-doar sa-i recapat stralucirea de altadata si sa sterg cu buretele liniutele acelea, fine, de pe frunte. Degeaba! Pe langa faptul ca, portofelul cosmeticianei a devenit baban, tenul meu arata la fel. Nicio schimbare la orizont! 

Asa ca, m-am gandit ce-ar putea fi de facut si-am ajuns la concluzia ca, tot o dieta este mai buna. Mai precis una bogata in: grepfrut rosu, rosii (au licopen si sunt ideale pentru protectia tenului in aceasta perioada, de UV), somon (are grasimi omega 3, bune pentru sanatatea membranei celulare), fructe de padure (au antioxidanti si te scapa de riduri gratie vitaminei C, fixeaza colagenul), alimente portocalii pentru vitamina A(ca sa scapi de grija ca ai putea face riduri), seminte si nuci pentru vitamine E, ca sa stergi urmele de oboseala, cauzate de multele nopti petrecute prin baruri si cafenele si apa cat cuprinde. Iata cum au aratat meniurile mele in ultimele doua saptamani.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

La micul dejun obisnuiam sa consum: salata de fructe (din o banana, 6 capsuni si doua lingurite cu iaurt bio) si 300 de ml de suc de grepfrut rosu, ori o jumatate de grepfrut rosu sau 2 lingurite de bucatele de grepfrut in suc. Inainte sa vina ora pranzului pe ceas, serveam o felie de fruct, nu de alta, dar pentru a fi antrenata digestia. Si cand foamea razbea, facandu-ma atenta ca este ora pentru masa de pranz, mancam: un sandvis cu rosii, cu doua felii de paine, cu seminte si dressing din ulei  de masline ori un bol cu supa de spanac si o felie de paine, cu seminte, sau cherry ingramadite pe o felie de paine, cu ierburi alaturi. Cand ma saturam de toate aceste mancaruri, imi potoleam capricioasele papile gustative cu salata de rosii si mozzarella si doua felii de paine cu usturoi. Yummy, nu?

Si daca masa de pranz era cat sa-mi potoleasca foamea, dar sa-mi antreze simturile, cina trebuia sa fie un festin. Somon la gratar cu spanac si morcovi; paste bolognese; legume amestecate cu chilli (catre trei lingurite de: rosii tocate, fasole uscata, fasole verde, ardei, morcovi, ceapa si  pudra de chilli. Se garniseste cu 3 lingurite cu orez fiert) mi-au trecut prin farfurii in ultimele doua saptamani. Cat priveste desertul, nu pot sa zic decat: delicios si sanatos. Fara creme si sosuri dulci, doar fructe servite proaspete. Fie imi potoleam pofta de dulciuri cu un bol mic cu mango (bucatele) si coacaze ori dadeam iama in frigider, scormoneam dupa capsuni si ma opream numai cand le gaseam. Apoi, imi pregateam un delicios desert din capsuni proaspete, servite cu o lingurita cu iaurt. O combinatie de la care nici acum, dupa terminarea dietei, nu pot sa renunt la ea.

Iar de baut, asa cum am zis si in introducere: apa cat cuprinde. Dar, daca te decizi sa optezi pentru aceasta dieta, pentru a-i conferi pielii  un aspect tineresc, plaseaza langa baxul cu apa si cafea decofeinizata, suc de portocale si grepfrut (in moderatie) si alcool (doar o data pe saptamana). Am vrut sa impusc doi iepuri dintr-un foc, sa slabesc si sa-i ofer tenului stralucirea de altadata, asa ca am redus numarul de calorii la 1200 pe zi. Si dupa doua saptamani, am avut uimirea sa constat ca, slabisem 3 kilograme. Acul cantarului aveam sa-mi confirme asta. Happy happy, joy joy!

Daca nu vrei sa slabesti, ci doar sa scazi cativa ani din varsta ta, incepand prin a sterge urmele de oboseala si ridurile de pe chip, atunci nu este nevoie sa mai reduci caloriile, ci doar sa consumi alimentele recomandate. 

Tags:
Reintinerire faciala cu super dieta
dieta
dieta cu grepfrut
dieta rapida
dieta de slabit
dieta de slabire rapida
dieta pentru slabire rapida
calculator calorii
calorii alimente
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • ioana
    1. ioana 23.09.2011 19:49

    prostii.. ridurile odata aparute nu le mai sterge nimic.. si de prevenit, doar soare mai deloc, odihna, nu tigari, un tonus optimist, de astea.. si cel mai important: genetica deci chestii cu dieta care sterge ridurile vrajeala m-am plictisit de articole rasuflate

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare