Remedii impotriva celulitei

La fel cum a ramas Cristofor Columb cu gura cascata cand a dat prima data cu ochii de fructul scortos in Insula Guadelupa, in 1493, asa am reactionat si eu cand am aflat ca extractul de ananas ia celulita si da cu ea de pamant. De cautati remedii impotriva celulitei, cititi mai jos.

Nu se apuca sa o rascheteze brutal de pe coapsele tale cu coaja lui aspra. Lucreaza mult mai profesionist. Arma anti-celulita este voalata sub forma de capsula. Nu vorbim aici de orice fel de capsula, ci de una care contine extract de ananas.

De altfel multi medici includ curele cu ananas in programele de slabit pentru ca fructul se lauda cu o panoplie de vitamine cum ar C, B, B1 si antioxidanti. Toate acestea sunt se aliaza mai ceva ca echipa de soc din Captain Planet si ajuta la eliminarea sarurilor si a apei in exces din tesuturile subcutanate. Cu alte cuvinte, declara moarte celulitei si obezitatii.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 


Capsulele pe care le gasiti in farmacii contin o pulbere din tuplina de ananas care face minuni. Adio piele cu aspect de coaja de portocala, adio celulita promit producatorii.

M-am documentat si am aflat ca extractul de ananas se poate folosi cu succes si la terminarea curei de slabire pentru a preveni ingrasarea. Totul se datoreaza vitaminei C care ajuta la metabolizarea grasimilor prin eliminarea sarurilor si a apei in exces din organism.

Daca vrei un plus de energie si de imunitate, iti sugerez sa adaugi in alimentatia ta ananas. Mult ! Si ca bonus iata o noua motivatie : o cana plina cu bucati de ananas contine 76 de calorii si tine de foame aproape toata ziua.

De cunoasteti si alte remedii impotriva celulitei, rogu-va, spuneti-ne si noua.

Tags:
remedii impotriva celulitei
scapa de celulita
antioxidanti
extract de ananas
alimente care contin vitamina C
alimente care contin vitamina B
calorii
calculator de calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare