Remedii naturiste pentru gene si sprancene dese

Infrumusetare 25.07.2017 dietetik
Genele si sprancenele reprezinta incoronarea trasaturilor fetei, iar o femeie stie ca cu cat sunt mai dese si mai sanatoase nici nu mai au nevoie de rimel sau de pensule si creioane pentru desenarea sprancenelor. Tehnicile de infrumusetare s-au modernizat, iar in saloanele de cosmetica au aparut diverse tehnici de micropigmentare a sprancenelor si tehnici minutioase de gene fir cu fir, pentru un aspect mai natural, asta ca femeile sa renunte la cunoscutele gene false si creioanele de colorare. Cu gene si sprancene bogate nici nu mai este nevoie de make-up, pentru ca deja iti sunt foarte bine evidentiate trasaturile. 
 
Din pacate, mama natura nu a bucurat toate femeile cu aceste calitati si multe ne plangem ca exista barbati cu gene si sprancene mai dese si mai frumoase decat noi, dar nu disperati. Exista remedii naturale care au efecte rapide si de durata si le puteti pune in aplicare chiar acasa fara a cheltui o suma de bani considerabila. Desi tehnicile din saloane sunt moderne si dau in prezent un aspect cat mai natural, tot trebuie sa mergi periodic pentru intretinere si alti bani alta distractie. Cu remediile pe care urmeaza sa vi le prezint va veti bucura de propriile gene si sprancene, iar totul este natural. Sa vedem care sunt aceste remedii inedite de care nu multe stiu:
 

1.Uleiul de ricin

Este cel mai popular ingredient pentru gene si spranccene dese si lungi si nu intamplator. Proprietatile sale de regenerare si hidratare profunda nu pot fi combatute de niciun alt ingredient. De asemenea, iti protejeaza genele si sprancenele afectate de utilizarea produselor de make-up si vopsele, intareste radacina firelor de par, le ofera stralucire, le inchide la culoare, stimuleaza cresterea lor si le ingroasa.
Cum se procedeaza? Se aplica cu degetele curate pe gene si sprancene cateva picaturi sau cu un betisor de urechi, se lasa sa actioneze pe timpul noptii, iar dimineata se clateste delicat. Tratamentul se poate face 2-3 luni, dupa care mai poti lua o pauza. Trebuie sa te tii de acest remediu zilnic daca vrei rezultate spectaculoase. Rezultatele nu vor aparea din primele zile, ci apar in timp.
Impreuna cu uleiul de ricin mai poti combina vitamina E sau ulei din samburi de struguri si vei obtine o masca si mai hidratanta pentru gene si sprancene.

2.Ulei de masline

Acesta este bogat in Vitamina E si acid oleic si are proprietati hidratante si regenerante si previne uscarea, degradarea si caderea firelor de par.
Acest remediu se aplica tot seara si se clateste dimineata exact ca in cazul uleiului de ricin, dar trebuie sa te tii de el zilnic pentru rezultate si te vei trezi cu gene si sprancene voluminoase si stralucitoare.
Mai poti combina 1 lingura de ulei de masline cu 3 picaturi de gel de aloe vera, daca vrei un ajutor mai puternic.

3.Ceai verde

Acesta contine flavonoide, care lupta cu agresiunile din exterior si stimuleaza cresterea firelor de par, rezultatul fiind gene si sprancene cu un luciu natural.
Acest remediu se utilizeaza altfel fata de remediile anterioare. Trebuie sa pui la fiert ceai verde, sa lasi apoi la infuzat si nu se foloseste pana nu se raceste. Cu un tampon de vata se aplica remediul pe gene si sprancene pana intra bine la radacina si pe firele de par si se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se clateste cu apa rece.
Si acest tratament se tine 2-3 luni, dar se aplica si dimineata si seara.

4.Ouale

Mastile cu oua se folosesc pentru fata si pentru ingrijirea parului, dar iata ca se pot folosi si in tratamentele pentru indesirea genelor si sprancenelor. Sunt recomandate de faptul ca sunt bogate in biotina, vitamine din grupul B si te ajuta sa-ti imbunatatesti textura firului de par.
Ai nevoie de:
- putin galbenus de ou
- cateva picaturi de glicerina
 
*Mixul obtinut de tine pe gene si sprancene timp de 15 minute si se clateste cu apa rece. Procedeul nu se aplica in fiecare seara, ci doar de 3 ori pe saptamana si se face o cura de tratament de 2-3 luni, dupa care pauza si se reia.
 

5.Gelul de aloe vera

Incredibil! Acest remediu se pare ca este bun la toate, pentru ca este bogat in vitamine si minerale si astfel te ajuta sa obtii gene mai groase si mai frumoase. In plus, stimuleaza si cresterea firelor de par.
Daca nu ai o planta de aloe vera prin casa ca sa extragi gelul dintr-o frunza, intreaba la plafare sau la magazinele naturiste.
 
Gelul de aloe vera se aplica dimineata si seara, zilnic si se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se clateste  cu apa calduta.
Mai poti combina gel de aloe vera cu ulei de jojoba si infuzie de nuc, daca vrei sa ai gene si sprancene mai inchise la culoare si mai dese.

6.Ulei de cocos

Si uleiul de cocos este cunoscut ca fiind bun la toate, mai ales pentru par si piele, dar iara ca gratie vitaminelor si mineralelor poate fi folosit cu succes si in curele de tratament pentru gene si sprancene groase si hidratate.
Remediul se aplica cate o picatura seara si se lasa sa actioneze peste noapte, iar dimineata se clateste cu apa calduta. Si aceasta cura se tine 2-3 luni pentru rezultate impecabile.

7.Uleiuri esentiale combinate

Ai nevoie de:
- 1 lingurita de ulei de masline
- 1 lingurita de ulei de migdale dulci
- 2 lingurite de ulei de ricin
- 2 capsule de vitamina E uleioasa
 
Aceasta reteta este una cat se poate de complexa si hidratanta pentru gene si actioneaza asupra genelor si sprancenelor pe mai multe planuri. Merita incercata!
 
Este foarte important sa ne hidratam si sa revigoram si pielea din jurul ochilor pentru a stimula circulatia sangelui. Niste pungi urate sub ochi dimineata nu vor flata deloc aspectul genelor si sprancenelor. Sa stiti ca exista ingrediente naturale si pentru revigorarea ochilor. Acestea se afla la indemana si pot fi folosite de fiecare data cand ne simtim ochii umflati sau cand ne simtim pielea uscata in jurul ochilor, iar efectele sunt rapide.
 
Trucuri pentru ingrijirea genelor si sprancenelor
Ca sa ai gene si sprancene dese, stralucitoare si hidratate nu este de ajuns sa te joci doar cu remediile anterior mentionate, ci trebuie sa ai grija si la rutina zilnica astfel:
 
  • Nu te culca niciodata machiata, deoarece genele si sprancenele se vor rupe in timpul somnului si se vor deshidratata. Nu mai zic ca se acumuleaza si bacterii in jurul ochilor.
  • Nu te machia si nu te demachia cu miscari bruste; sunt de ajuns miscarile delicate
  • Evita folosirea genelor false sau foloseste-le cat mai rar cu putinta, dar sa fie de calitate, ca altfel lipiciul lor iti vor afecta genele naturale
  • Nu mai folosi aparatul pentru curbarea genelor, pentru ca nu face altceva decat sa-ti rupa firele de gene
  • Nu-ti pensa excesiv sprancenele, pentru ca in timp nu vor mai creste acele fire de par sau vor creste haotic si cate putin
  • Tunde regulat cu o forfecuta firele incapatinate ale sprancenelor pentru a accelera regenerarea lor
 
*Ai grija sa cureti mereu ustensilele cu care aplici remediile pe gene si sprancene si grija mare la utilizarea rimelelor si a dermatografelor. Respectati termenele de utilizare. Va recomand sa va orientati spre cosmetice bio pentru ca nu contin chimicale care sa va usuce si sa va degradeze genele si sprancenele. Sa stiti ca sunt la fel de eficiente precum clasicele cosmetice si le veti putea folosi foarte des pentru ca nu presupun riscuri.
 
De mentionat este si faptul ca nu este de ajuns sa aplicati aceste remedii fara a avea o alimentatie bogata in vitamine si minerale si fara a va hidrata bine. Acestea fiind spuse, se recomanda si abordarea unui stil de viata sanatos bazat pe o alimentatie sanatoasa. Pentru cine nu stie concret ce inseamna o alimentatie sanatoasa, sa stiti ca trebuie sa scoateti alimentele nocive si pline de calorii din regimul zilnic de alimentatie si sa includeti multe fructe, legume si alimente bogate in fibre. Va veti simti mai bine pe interior, iar rezultatele se vor reflecta si asupra fetei.
 
Sa va mai spun ceva. Degeaba aplicati aceste remedii pentru gene si sprancene dese si stralucitoare ca sa va puna in evidenta trasaturile, daca aveti pe frunte si in jurul ochilor acele enervante riduri de expresie. Rezultatul final va fi unul si mai bun de intinerire si de prospetime daca aplicatii si remedii naturiste de intinerire pe baza de Goji. Goji are proprietati deosebite atat pentru santaate cat si pentru procesele de slabire, iar pentru piele eficienta nu-i poate fi contestata.
 
Care remediu pentru indesirea genelor si sprancenelor vei incerca? Sa impartasesti cu noi rezultatele!

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
sprancene dese
infrumusetare sprancene
infrumusetare gene
remediu gene
remediu sprancene dese
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Florina
    1. Florina 28.11.2017 13:50

    Pentru gene lungi se poate folosi si Miralash un ser pentru cresterea si indesirea genelor.

  • Auras
    2. Auras 24.05.2018 15:26

    Intensificatoarele pentru cresterea genelor mi se par umpic cam scumpe dar daca au efecte si dau rezultate atunci merita.

  • Aurel
    3. Aurel 14.09.2018 13:41

    Un gel util pentru sprancene este si Brow.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare