Top 3 restaurante vegetariene in Bucuresti

Secrete 18.02.2013 Jeanette

Restaurantele vegetariene din Bucuresti pot fi numarate pe degetele de la o mana. Multe s-au inchis si altele noi nu dau semne sa apara.
Va prezentam mai jos trei restaurante vegetariene in Bucuresti, cu mancare buna, decente ca preturi si cu o atmosfera mai putin agasanta prin pretiozitate, asa cum se intampla de obicei la restaurantele cu acest specific.

1. Omra Elias 

- se afla pe Strada Occidentului nr. 11 si s-a deschis vara trecuta. Omra este un restaurant cochet, fara sa fie exagerat de aranjat, cu o terasa placuta, cu mese si scaune din lemn, cu un interior primitor si multe flori. Fata de alte restaurante vegetariene, la Omra preturile sunt decente, 17 lei un fel principal si 13 lei aperitivele. Berea costa 10 lei, insa este Paulaner, iar fresh-urile si sucurile sunt cam 14 lei, pahare mici de 250 ml. Mai multe detalii despre produse si meniu aici.

2.  Barca

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

- este un restaurant vegetarian-raw deschis in 2011, pe strada Leonida 11 din sectorul 2, la intersectia dintre Tunari si Eminescu. Iubitorii de mancaruri raw vor gasi la Barca o gramada de preparate gatite fara foc. Citeste mai departe pe hotcity.ro

Tags:
restaurant
vegetarian
bucuresti
top 3
omra elias
satya
barca
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare