Reteta de pui cu fructe picante

Pentru patru portii ai nevoie de:

4 x 275 grame de carne de pui, fara grasime si fara piele, taiata bucatele

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

285 ml de supa de pui,

150 de ml de suc de portocale,

2 lingurite cu boia iute,

2 lingurite cu ghimbir macinat,

½ de lingurita cu scortisoara macinata,

¼ de lingurita cuisoare macinate,

250 de grame de fructe uscate, amestecate,

sare si piper negru macinat.

 

Prima data e musai sa pui sucul de portocale, condimentele si supa intr-un vas termorezistent si sa amesteci. Apoi se adauga fructele uscate, se lasa vasul la foc mic, se amesteca continuu, pana ajunge la punctul de fierbe si abia in momentul acela se adauga carnea de pui. Se adauga condimente (sare si piper) si se lasa vasul la foc mic, timp de 30 de minute, timp in care puiul se fragezeste.

 

Sa ai pofta!
 

Tags:
pui
fructe picante
supa de pui
suc de portocale
boia iute
ghimbir
scortisoara
cuisoare
fructe uscate
sare
piper
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare