Nidora – un produs inedit pentru o slabire usoara

Ar fi ipocrit din partea mea sa spun ca nu oricine isi doreste sa arate cat mai bine. Ajungem pe parcursul vietii sa facem in asa fel incat toate lucrurile sa se invarta in jurul siluetei noastre. Tot timpul este vorba despre ce sa mancam si cum sa slabim. Nu este deloc gresit sa vrem sa aratam bine, dar slabirea este un proces destul de greu si anevoios. Daca multi au impresia ca e de ajuns sa tii o dieta 1-2 luni si gata nu mai ai probleme cu silueta se inseala amarnic. A arata mereu bine presupune o munca continua si aici ma refer ca in viata ta trebuie sa fie mereu un regim alimentar sanatos si fara restrictii, iar daca poti face si putina miscare asa de bun simt este perfect. In teorie este usor de spun, dar tot timpul ne omoara practica.
 
Ce ar trebui sa faca persoanele obeze sau cele cu pofte excesive de mancare? Este clar ca ele nu se pot tine nici macar de o dieta simpla. Daca ar reusi sa se abtina de la a consuma portii enorme si dese de mancare ar mai avea o sansa de slabit, dar pentru asta trebuie sa-ti controlezi pofta excesiva de a manca. Cum poti face asta? Daca esti hotarat sa slabesti si sa te tii de acest proces fara trisari, cel mai potrivit produs pentru tine poate fi Nidora. Stiu, stiu, poate te-ai saturat de atatea suplimente pentru slabit, dar luati aminte ca acesta este cu totul deosebit. Daca v-ati obisnuit cu produse dietetice pe baza de ceaiuri, picaturi si shake-uri pe care trebuie sa le beti in anumite intervale, iata ca produsul descoperit de mine este pe baza de praf.
 
 
Acest praf se presara peste orice mancare ai consuma, iar dupa cateva minute pofta enorma de mancare se va potoli. Functioneaza pe principiul ca nu te abtii de la mancare, nu faci nici efort pana sa cazi lat, dar pentru simplul fapt ca-ti tempereaza poftele si mananci mereu mai putin la fiecare masa, cu siguranta te ajuta sa slabesti. Producatorii promit ca vei slabi intr-o luna in jur de 8 kilograme, asta insemnand ca saptamanal poti da jos cate 2 kilograme. Slabirea ar fi una rapida si sanatoasa, intrucat praful este din ingrediente naturale 100%, care nu au ce efecte secundare sa dea. Parca slabirea nu a fost niciodata mai usoara, asa este?

 

Ce ingrediente stau la baza prafului de slabit Nidora? Chiar aduc ele beneficii?

Am studiat cu atentie ingredientele pentru ca reprezinta cel mai important aspect in alegerea oricarui produs si am vazut ca au fost testate clinic si ca nu dau efecte secundare. Nu doar ca asta spun producatorii, ci asta am dedus din parerile celor care au testat produsul. In plus, ingredientele sunt aprobate de catre Administratia pentru Alimente si Medicamente (FDA) si Autoritatea Europeana pentru Securitatea Alimentelor (EFSA). Sa vedem si care sunt aceste ingrediente minunate:
  • Maltodextrina fara gluten – este derivata din porumb, grau sau cartofi, in general; in acest caz este obtinuta din porumb fara gluten; secretul este ca datorita gustului dulce, dar cu mai putine calorii decat zaharul inhiba pofta de mancare excesiva
  • Fosfat tricalciu – este o sare minerala cu continut ridicat de calciu si fosfor, care se gaseste in mod natural si in laptele de vaca; ajuta organismul sa stocheze corespunzator energia si sa o transforme
  • Silica – se gaseste in frunzele verzi ale legumelor, in ceapa, orez, orz si impiedica retentia de apa din organism
  • Lecitina din soia – scade nivelul colesterolului si normalizeaza cantitatea de zahar din sange
 
Este de inteles ca aceste ingrediente aduc si niste beneficii importante pentru procesul de slabire si anume:
  • Reduci pofta excesiva de mancare in mod natural
  • Vei manca mai putin
  • Vei simti satietate
  • Vei arde caloriile de 3 ori mai repede
  • Nu va trebui sa te abtii de la mancare
  • Iti intaresti sanatatea
 
*Mai multe detalii despre beneficii puteti afla si voi de pe pagina oficiala.
 

Cum se utilizeaza praful Nidora?

Am spus si anterior ca este vorba despre o metota inedita de a slabi si anume sub forma de praf dietetic. Acesta se presara pe mancarea de la orice masa si nu veti reusi sa terminati tot din farfurie. A manca mai putin inseamna mai multe calorii depuse, iar cu timpul kilogramele se vor topi vazand cu ochii. Nu are gust ciudat si nici miros intepator.
 
Nu ma indoiesc de eficacitatea produsului, dar ma gandesc ca puteti creste si mai mult eficienta lui abordand si un regim alimentar sanatos. Pana la urma produsul va permite sa mancati de toate asa ca ar fi potrivita pentru voi dieta cu de toate. Dupa nume, puteti manca de toate, dar cu conditia sa fie alimente sanatoase, iar acest praf va ajuta sa nu depasiti numarul de calorii. Face furori aceasta dieta pentru ca nu-ti lezeaza organismul si te ajuta sa nu redepui kilogramele. Desi puteti manca o varietate de alimente, baza trebuie sa fie salatele de slabit. Sunt foarte gustoase si satioase, daca stiti ce legume si fructe sa combinati. In plus, va ajuta sa va curatati organismul de toxine, ceea ce ajuta la slabit.
 
Sa nu uitati de consumul de lichide. Fara ele este imposibil sa slabiti mult. Ele va imbunatatesc digestia, va racoresc si va elimina toxinele. Practiv, veti beneficia de o detoxifiere ca la carte. Puteti consuma apa cu lamaie sau sucuri naturale detoxifiante. Sunt foarte gustoase si le puteti lua oricand cu voi.
 

Cum poti intra in posesia prafului Nidora? A ajutat utilizatorii asa cum promite?

Chiar nu am vazut acest supliment natural in plafare si farmacii, dar in mod cert il poti comanda online de pe site-ul oficial. Acolo trebuie sa completezi un formular de comanda cu datele personale, iar un operator te va suna sa-i confirmi comanda. Poti profita de moment sa pui intrebari daca ai nelamuriri. Nimic mai simplu! Comanda va ajunge in 2-3 zile lucratoare, iar plata se face la sosire. Pretul nu este cel mai accesibil pe care l-am vazut, acesta fiind de 478 Ron, dar puteti profita de reducerile periodice si sa luati produsul cu doar 239 Ron. Trebuie doar sa fiti pe faza sa prindeti un pret mai mic! Stiu ca poate nu va convine pretul, dar trebuie sa recunoastem ca produsul este inedit. Un praf natural care iti scade pofta de mancare si in acelasi timp poti manca ce vrei ca tot reusesti sa dai jos cateva kilograme.
 
Mi-a fost de ajuns sa citesc multele pareri ale utilizatorilor si pot spune in mod cert ca Nidora functioneaza. Intr-adevar, oamenii au reusit sa slabeasca, dar nu au mentionat daca au facut miscare si daca au mancat mai sanatos, dar cu siguranta au sesizat o pofta mai scazuta de mancare, ceea ce este un lucru bun. Deci se poate slabi, iar daca te hotaratesti si asupra unui stil de viata sanatos, nu vad de ce nu ai obtine rezultatele dorite. Nu uitati sa includeti si o activitate de ardere a caloriilor. Inotul si alergatul sunt ideale pentru a slabi frumos. O sa aveti muschii frumos sculptati. Plus de asta, daca nu va multumeste produsul, aveti posibilitatea de a-l returna si veti primi banii inapoi dupa spusele producatorilor, dar intrebati despre asta cand va suna operatoruul sa-i confirmati comanda.
 
Astept cat mai multe pareri despre Nidora! A functionat si pentru voi? Care au fost rezultatele?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Comanda acum la pret promotional!


COMANDA ACUM

Tags:
supliment slabire
slabire sanatoasa
slabire rapida
slabire usoara
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Florin
    1. Florin 06.12.2017 11:00

    Eu am inceput cu un ceai hello slim sa slabesc. Sper sa ma tina si sa slabesc atata cat imi doresc eu.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare