Road Grand Pink primul concurs de ciclism feminin din Romania

Fitness 28.01.2015 dietetik
Road Grand PINK, primul concurs de ciclism destinat in exclusivitate femeilor se va desfasura pe 26 aprilie 2015, pe strazile orasului Otopeni, judetul Ilfov. 
 
Aceasta este o premiera pentru Romania, fiind un concurs de sosea rezervat fetelor, la care se pot inscrie atat amatoarele cat si sportivele legitimate. 
 
Exista doua variante de traseu, in functie de experienta fetelor, Easy si Long Ride, dar si categorii de copii si de perechi, parinte-copil. Noutatea este cu atat mai mare, intrucat concursurile de sosea sunt mult mai putine decat cele de mountain-bike, aceasta disciplina fiind insa in plina crestere. O cursiera din carbon cu rotile ei subtiri de doar 2 centimetri si componente de mare precizie poate atinge viteze de peste 50 de kilometri pe ora, iar atunci cand ea este pusa in miscare si strunita pe viraje de o femeie, spectacolul este total. 

Concursul se va desfasura pe un circuit de 3.2 kilometri, cu linia de start si de finis in fata Primariei Otopeni.  
 
  
“De mult timp de doream sa concuram doar intre noi fetele, fiindu-ne mai dificil, mai ales celor incepatoare sa alergam cot la cot cu baietii. La Road Grand PINK, fetele care abia acum au descoperit ciclismul de sosea pot concura intr-un mediu sigur, iar fetele cu experienta isi vor demonstra abilitatile. Suntem sigure ca din ce in ce mai multe femei vor descoperi avantajele ciclismului, sanatatea si independenta pe care acest sport le ofera”, spun fetele din echipa de organizare. 
 
Inscrierile se deschid pe 15 februarie 2015 pe www.RoadGrandPink.ro. Mai multe detalii si pe Facebook.
 
Tags:
road grand pink
concurs
ciclism
fete
femei
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare