Rulouri de pui cu branza

S? fie clar, nu sunt un fan al prajelilor. De fapt, "nu sunt un fan" e prea putin spus. Nu mananc prajit (in diverse grasimi, vegetale sau animale) de mai mult de cateva ori pe an. Prefer gratarul, cuptorul sau gatitul la aburi. Dar aceste rulouri (reteta o am de la mama) sunt ATAT de bune, ca am zis ca merita s?-mi incalc principiul.

Ingrediente

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

  • 1 kg de piept de pui dezosat ?i f?r? piele
  • 2 linguri de mu?tar iute (sau cu hrean)
  • 5 c??ei de usturoi
  • 100 gr telemea de oaie
  • 100 gr ca?caval
  • 30 gr parmezan ras
  • 3 ou?
  • 2 linguri de f?in? de grâu
  • 2 linguri de pesmet
  • cimbru, rozmarin uscate
  • sare, piper

 

Continuare pe eBucataria.ro

Tags:
ebucataria
reteta
piept de pu
branza
cascaval
mustar
telemea
faina
oua
pesmet
rozmarin
cimbru
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare