Salata cu fasole neagra si porumb
- 1/3 cana suc de lamaie proaspata
- ½ cana ulei masline
- 2-3 catei de usturoi,pisati
- 1 lingurita sare
- 1/8 lingurita piper cayenne
- 2 conserve de fasole neagra, scurse si clatite
- 1 ½ conserve de porumb
- 1 avocado curatat si taiat marunt
- 1 ardei gras rosu, taiat marunt
- 2 rosii taiate marunt
- 6 cepe verzi taiate marunt
- 1 legatura patrunjel maruntit (optional)
Mod de preparare:
Intr-o caserola cu capac puneti sucul de lamaie, uleiul de masline, sarea, usturoiul si piperul cayenne, puneti capacul si amestecati bine.
Intr-un vas de salata amestecati fasolea, porumbul, avocado, ardeiul gras, rosiile, ceapa verde si patrunjelul. Dupa ce ati amestecat inca o data dressing-ul din caserola, turnati-l peste salata. Amestecati bine pana toate legumele sunt acoperite de dressing.
Portii: 6; Calorii per portie: 392; Grasimi: 24,8 g;Colesterol: 0 mg; Sodiu: 831 mg; Carbohidrati: 35.1 g; Fibre: 11.6 g; Proteine:10,4 g.
Pofta buna!