Salata cu pere si carne de porc

 Ingrediente pentru 4 portii:
-8 bucati de muschi de porc (fara oase)
-1/2 de lingura cu piper negru
-1/2 de lingura cu salvie,
-2 lingurite cu ulei de masline,
-1/4 de cana cu migdale prajite,
-1/2 de cana cu suc de ananas,
-1 lingura cu miere,
-2 lingurite cu mustar,
-salata verde (aproximativ 7 cesti),
-2 pere de dimensiune medie, curatate si taiate felii.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mod de preparare
Dezoseaza carnea de porc. Taie carnea in bucati mici. Presara piper negru si salvie. Intr-o tigaie adauga o lingura cu ulei de masline si lasa-l sa se incalzeasca la foc mare. Adauga carnea. Amesteca doua-trei minute sau pana cand carnea devine roza in mijloc. Apoi presara migdalele. Mai lasa tigaia pe foc si amesteca timp de 30 de secunde. Scoate amestecul de carne din tigaie, pune-o intr-un vas si apoi acoper-o cu un capac pentru a se mentine calda.

 

Pentru dressing pune in aceeasi tigaie o lingura de ulei, sucul de ananas, mierea si mustarul. Amesteca si apoi acopera tigaia.
Divide salata verde in 4 boluri. Pune feliile de pere peste salata. Deasupra pune amestecul de carne de porc si apoi dressingul.
Se serveste imediat!


Pofta buna!

 

Tags:
pere
porc
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare