Salata de fasole alba cu ceapa si patrunjel este un fel de mancare satios, prietenos cu digestia, perfect pentru momentele cand vrei sa renunti la produsele de origine animala si sa iti detoxifiezi organismul. Acest fel de mancare merge foarte bine combinat cu orez sau consumat simplu. De asemenea, ea este potrivita si pe post de garnitura pentru o friptura.
Cum se prepara?
Ingrediente:
- o conserva de fasole alba fiarta;
- o ceapa rosie mica, tocata marunt;
- o legatura de patrunjel;
- 3 linguri ulei masline;
- sare si piper dupa gust;
- sucul de la o jumatate de lamaie;
- 2 cepe verzi (optional).
Mod de preparare:
Scurge fasolea de apa, amestec-o cu patrunjelul tocat marunt, uleiul, sucul de lamaie, ceapa, sarea si piperul. Adauga suc de lamaie si ulei de masline daca mai e nevoie.
Daca vrei sa o faci mai colorata, mai poti adauga bucatele de avocado si feliute de rosii cherry.
Pofta buna!
Citeste si Salata de linte rosie cu orez si patrunjel.
Sursa foto: marthastewart.com
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves