Salata de linte verde

1 cana de linte verde , sare , ulei de masline , otet balsamic , ceapa cruda , paine prajita Lintea se lasa la inmuiat 2 ore , se schimba apa si se pune la fiert cu un praf de sare . In 20 -25 de minute ar trebui sa fie fiarta ( se poate adauga si o foaie de dafin la fiert , dupa preferinta ).Se scurge de apa foarte bine , se amesteca intr-un castron ( fara a se zdrobi!!! )cu 3 linguri de ulei de masline , 1 lingurita de otet ( sau mai mult daca va place mai otetit ) se adauga o ceapa taiata solzisori si se mananca cu paine prajita sau ca atare ! Daca aveti intalnire puteti renunta la ceapa , este delicioasa oricum ! Pofta buna !

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare