Salata de naut cu legume

Pentru doua-patru portii aveti nevoie de: o conserva de naut, un catel de usturoi (tocat marunt), sucul de la o jumatate de lamaie, putin ulei de masline,cativa morcovi (de dimensiune mica),un dovlecel (taiat in felii lungi si subtiri),  o vanata mica taiata in felii  (mai groase), sare si piper negru (macinat). 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Astfel, se arunca jumatate din zeama de la naut , iar restul se amesteca cu: sucul de lamaie, usturoiul, condimentele si putin ulei de masline. Uleiul care v-a ramas se foloseste pentru ungerea legumelor. Ca la o sedinta de masaj, rasfatati legumele pentru ca acestea sa devina si mai delicioase cand se vor intalni cu gratarul. Pune legume pe gratar si intorceti-le de vreo doua ori ca nu cumva sa se arda. Dupa ce s-au facut, asezati-le pe un platou impreuna cu nautul. 

Evident poti adauga ciuperci, ceapa sau alte legume.

Sa aveti pofta!
 

Tags:
dietetic
naut
usturoi
lamaie
ulei de masline
morcovi
dovlecel
vanata
sare
piper negru
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare