Salata de orez cu somon, mazare si sparanghel

Timpul necesar pregatirii este de 25 de minute.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ingrediente:
-1 ceasca, de dimensiune medie, cu orez,
-150 de grame de somon proaspat,
-60 de grame de mazare,
-4 betigase de sparanghel,
-6 frunze de busuioc,
-2 lingurite de ulei de masline,
-2 lingurite de otet de orez,
-2 lingurite de sos de soia (cu putina sare). Ingredientele sunt pentru doua portii.

 

Mod de preparare
1. Pune orezul intr-un vas cu apa si lasa-l pe foc pana cand se fragezeste. Cand este gata, scurge apa si raceste-l in apa rece.
2. Fierbe somonul si lasa-l sa se raceasca.

 

3.Pune mazarea intr-un vas cu apa si las-o sa fiarba.
4. Fierbe betigasele de sparanghel, iar cand acestea sunt gata da-le deoparte.  
5. Combina toate ingredientele intr-un bol, inclusiv frunzele de busuioc, adauga apoi uleiul, otetul si sosul de soia.

 

Pofta buna! 

Tags:
somon
mazare
sparanghel
orez
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare