Salata de sfecla rosie cu usturoi

1 sfecla rosie 2 catei usturoi 1 lingurita ulei patrunjel, otet sare, piper Se fierbe sfecla, se curata si se taie cubulete potrivite. Se piseaza cateii de usturoi, se amesteca cu uleiul,otetul , sarea si piperul ,apoi se toarna peste sfecla. Se amesteca si se presara patrunjel tocat fin.

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare