Salata verde pentru sezonul de iarna

Ingrendientele sunt pentru zece personae, adica o patrime de farfurie pentru fiecare musafir in parte.
Salata iti va “rapi” numai 20 de minute pentru preparare.
Nu este o reteta dificila deci nu ar trebui sa-ti faci probleme.
Ai nevoie de: 2-3 catei de usturoi tocati, o patrime de lingura de sare, o patrime de lingura de piper, doua linguri de suc de lamaie, o lingura de ulei balsamic, 3-4 file de ansoa, curatate si maruntite, o treime de ceasca de ulei de masline extra virgin, 12 cesti pline cu andive (inclusiv rosii) maruntite, cicoare si trei oua fierte.
1. Pune usturoiul intr-un bol mare de salata, adauga sare si piper. Apoi suc de lamaie, ulei balsamic, lasa ingrendientele sa se amestece pentru cinci minute. Adauga andivele.
2. Adauga salata verde, ouale fierte si un galbenus.


 
Informatii despre valorile nutritive ale salatei
O portie contine: 113 calorii, 9 gr grasimi (1 gr grasimi saturate, 6 gr grasimi monosaturate) 22 mg colesterol, 7 gr carbohidrati, 4 gr proteine, 5 gr fibre, 143 de mg sodiu, 548 mg potasiu, vitamina A, C.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pofta buna!

Tags:
usturoi
file ansoa
andive
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • mihaela
    1. mihaela 30.12.2008 20:50

    MMMMYYYAAAMMMYYYY PARE DELICIOOSS

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare