Salau in stil Veracruz

 Si ca sa alungam spectrul saracacios al comunismului, sa fie in stil Veracruz!

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ingrediente:

- 200 g file de salau
- ulei de gatit
- ½ lingurita cumin
- ¼ lingurita sare
- ¼ lingurita pudra de ardei rosu
- 50 g coriandru uscat
- 50 g masline verzi feliate
- 50 g salsa
- 200 g fasole la conserva
- 200 g rosii tocate
- 4 felii de lamaie verde

Mod de preparare:

Pregatiti gratarul sau o tigaie de teflon. Presarati pe gratar sau in tigaie sare, piper si cumin, apoi asezati pestele. Gatiti pestele maxim 5 minute pe fiecare parte, in functie de grosime, sau pana cand se desface usor.

Amestecati toate ingredientele ramase  cu coriandru. Pestele se serveste cu amestecul de salsa si se orneaza pe margini cu felii de lamaie verde.

Pofta buna!


 

Tags:
file de salau
fasole
rosii
ulei
ardei rosu
masline
fasole
rosii
lamaie verde
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare