Sali de escalada in Bucuresti

Experiente 09.10.2015 Dana Lazar

In ultima vreme salile de escalada s-au inmultit in Bucuresti, dovada ca am inteles si noi, intr-un final, ca acesta este un sport foarte placut si recomandat la orice varsta. Ca sa nu mai spun ca arzi peste 700 de calorii pe ora!

Daca salile de fitness nu iti mai spun nimic, daca vremea ti se pare mult prea urata pentru alergat, atunci escalada ar putea intra in preferintele tale. In Bucuresti sunt suficiente sali, ai trasee cu grad diferit de dificultate, ai instructori care te pot invata ce sa faci si preturi comparabile cu ceea ce platesti acum daca mergi la o sala decenta de sport.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Uite unde poti face escalada in Bucuresti

Vertical Spirit

Au doua locatii, una la Baicului, care are cel mai inalt perete de catarat de la noi, si una la Universitate. Imi plac pentru ca sunt cu adevarat pasionati de ceea ce fac si vor sa iti propuna mai mult decat o ora de miscare - ei iti propun un stil de viata. Astfel, daca te prinde acest sport, poti participa la tabere pentru adulti sau la competitii de catarare.  Si, daca ai copii, poti practica acest sport impreuna cu ei, intrucat exista programe care se adreseaza si celor mici. Un abonament lunar este 160 de RON.

 

Carpatic Group

Va dati seama, din prezentare, ca este o sala cu un spirit foarte tanar. Aici puteti invata intr-un mediu securizat escalada, pentru a trece, mai tarziu, pe munte. Acest club acorda o atentie deosebita copiilor, propunandu-le concursuri internationale de escalada, dar si tabere in natura, ca sa isi puna in practica cunostintele. Un abonament lunar este 150 lei.

 

Galactic Gym

Am putea spune despre ei ca sunt initiatorii acestui tip de sport la noi, fiind prezenti inca din 2006. Acum au o sala mai mare, care se adreseaza cam tuturor necesitatilor de catarare. Abonamentul lunar este 170 RON. Aici puteti urma o scoala de alpinism care sa va invete sa va descurcati atat pe vreme de vara, cat si pe vreme de iarna. La final, este posibil sa participati si la o excursie pe munte, pentru a aplica cunostintele dobandite.

 

Fabrica de catarat

 Este posibil sa fi fost deja la Fabrica pentru ca este un loc cool de iesit in oras. Acum este momentul sa mergi pentru ca este un loc cool de catarat. Aveti la dispozitie, contra cost, intructori, echipament. Si, daca vreti o petrecere ceva mai speciala, sa stiti ca puteti face una in aceasta incinta.

 

Sursa foto articol: hepta.ro 

 

Tags:
escalada
catarat
bucuresti
sali sport
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare