Sari coarda primavara asta

Credeti ca era distractiv saritul corzii in copilarie? Ei bine, aflati ca si acum ne poate produce o mare bucurie, insotita de o mare realizare. Ne distram, tonifiem musculatura si pierdem kilograme, totul la noi acasa si fara alta investitie decat o coarda de sarit :-)!


Putem sari coarda aproape oriunde nu riscam sa darmama nimic. Putem incepe cu "rasucirea", care se face in felul urmator: tineti trunchiul drespt in timp ce sariti, dar rotiti soldurile odata la stanga, odata la dreapta, in serii de cate 15. Pe masura ce o sa faceti acest exercitiu veti putea creste si viteza, pentru rezultate mai bune.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Cel mai antrenant exercitiu de sarit coarda este"dubla" sa treceti coarda de doua ori pe sub picioare intr-o singura saritura. Este un mod de a sari care va face minuni pentru musculatura soldurilor, coapselor, a feselor si a gambelor. Deoarece necestia viteza si este destul de greu, nu il incepeti inainte de a va antrena bine cu celelate.



E adevarat insa ca cel mai distractiv si eficient mod de a sari coarda este afara, alaturi de un partener. Pentru ca poate deveni putin monoton, incercati combinarea exercitiilor cu un partener, in parc. Saritul corzii este exercitiul care va trebuie, in plina primavara calduroasa.

sursa foto:health.com
 

Tags:
coarda
fitness
slabire
fese
coapse
abdomen
gambe
tonifiere
muschi
primavara
parc
exercitii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare